Play ponuda
Play ponuda
'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Milka ispričala kako je upoznala supruga s kojim je provela 50 sretnih godina: 'Prvo smo bili prijatelji, ali...

Milka je supruga upoznala u Parizu, a život s njim provela u Oprisavcima

RTL.HR/ 9.10.2020. u 21:00
Play ponuda

Milka je tijekom cijelog tjedna 'Večere za 5 na selu' s mnogo ljubavi pričala o pokojnom suprugu Luki, njihovom zajedničkom životu, ali je otkrila i kako su se upoznali te kako ih je život vratio u Hrvatsku. 

Naime, nakon što je sa 16 godina iz Dalmacije otišla k sestrični u Pariz, svoj prvi posao pronašla je u restoranu gdje su je zaposlili 'na crno' jer je bila premlada da radi.

„Gulila sam krumpir u restoranu, ali plaća nije bila dobra pa sam našla posao u tvornici kobasica, gdje sam brzo napredovala, pa sam kasnije radila u tvornici telefonskih kablova i onda sam upoznala svog supruga“, prisjeća se Milka koja s puno ljubavi i nostalgije u očima priča o svojoj ljubavi života, preminulom suprugu.

„Upoznali smo se u Parizu, on nije znao jezik pa mu je trebala moja pomoć da nađe posao kod urara. Nakon svog posla išla sam s njim da zajedno tražimo posao. No to nije bila ljubav na prvi pogled, u početku smo bili prijatelji i onda kako smo se družili, tako mi se počeo jako sviđati, shvatila sam da bi bio dobar muž pa sam ga zavela. Onda je to bila prava ljubav, vjenčali smo se i živjeli još neko vrijeme u Parizu, a onda smo se preselili u Kanadu. Ondje smo došli s 12 dolara pa smo posudili novac da pokrenemo vlastiti posao – bavili smo se zlatom. 1973. godine smo se vratili u Hrvatsku, u Slavonski Brod, ja sam bila trudna i odlučili smo ostati u Slavoniji“, kaže Milka.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba