Play ponuda
Play ponuda
Samo 20 bodova

Mirjam dobila dosad najniže ocjene, a Nikita podijelila prvu jedinicu!

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila najmlađa natjecateljica tjedna, a njezine vegetarijanske delicije nisu bile po svačijem ukusu, što je rezultiralo i vrlo niskim ocjenama.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 21.10.2020. u 21:10
Play ponuda

Devetnaestogodišnja Mirjam potrudila se najbolje što je mogla kako bi napravila ukusno vegetarijansko jelo, no ponekad i najbolja namjera ne ispadne onako kako je planirano. Iako je bila vrlo dobrog raspoloženja prilikom dočeka gostiju, što su svi pohvalili, njezin koktel dobrodošlice se nije svidio baš svima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Bio je čudan koktel, bio mi je šok i nisam ga mogao popiti, to je bila gazirana voda s lubenicom“, komentirao je Željko. A kad se ekipa smjestila za stol i kad im je Mirjam servirala predjelo – rolice od tikvica sa slanutkom, mišljenja su se podijelila.
„Nije imalo nikakvog okusa, unutra je bilo nešto nedefinirano“, složile su se Nikita i Irena, dok su Željko i Spomenka pomislili suprotno: „Izgledalo je jako lijepo!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

I dok je Nikita opet bila glavna animatorica za stolom, domaćica je pred goste donijela svoje glavno jelo – lazanje od povrća. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Sastav je bio dobar i lazanje su ukusne, ali su se presušile“, lijepo je sročio Željko, dok je Irena bila nešto direktnija jer je imala i malu nezgodu dok je jela lazanje: „Tijesto se presušilo i mislila sam da mi je pukao zub kad sam zagrizla komad tvrdog tijesta.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za desert Mirjam je napravila sirovu tortu od kakaa, lješnjaka i indijskih oraščića što se jako svidjelo Željku i Spomenki, a Irena i Nikita su opet očekivale nešto više.

„Torta mi se ne sviđa, ali malina ti je izvanredna“, prokomentirala je Nikita na što su svi prasnuli u smijeh, iako je to bila oštra kritika na servirani desert.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kao iznenađenje večeri Mirjam je odlučila da zajedno s gostima meditira, ali zbog neozbiljnih kandidata njezina misija nije uspjela, pa su se svi opet od srca nasmijali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kada je došao red na ocjenjivanje, Željko je Mirjam dao ocjenu 9 jer mu je sve bilo dobro, osim koktela od lubenice. Spomenka joj je dala ocjenu 8 jer joj se nije svidjelo glavno jelo, a Irena joj je dala nisku dvojku: „Ništa mi se nije svidjelo, nažalost…“

No ako ste pomislili da je to najniža ocjena u večeri, prevarili ste se jer je Nikita Mirjaminu večeru ocijenila – jedinicom! 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Dajem ocjenu 1 zato što Mirjam nije ispunila očekivanja koja sam imala s obzirom na to da je išla u školu kuhanja“, kazala je Riječka pjevačica. Tako je mlada Mirjam zaradila do sad najniže bodove – samo 20 bodova. 

Izgleda da je riječki tjedan zapravo tjedan niskih ocjena, a može li Željko probiti prag od 30 bodova ili će i na njegovoj večeri biti više nedostataka nego prednosti – pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba