Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Mirjana o sestrični Vazmi: 'Nitko ne sliči našoj baki kao ona'; Vazma: 'Da je ona bila moja baka, ja bih bila...

Ranije ovog tjedna tijekom 'Večere za 5 na selu' kandidatkinja Vazma otkrila je kako su ona i druga kandidatkinja Mirjana u krvnom srodstvu...

RTL.HR/ 24.9.2020. u 20:55
Play ponuda

Međutim, među njima su neki neriješeni obiteljski odnosi, a Vazma je tad ukratko ispričala kako je njezin biološki otac, koji je nikad nije priznao, bio brat Mirjanine majke.

Tijekom sinoćnje večere kod Edija, Mirjanina sina te Vazmina nećaka, priča je dobila svoj nastavak. Sve je krenulo tako da je Davor pitao Mirjanu i Vazmu jesu li one u nekakvom srodstvu, a Mirjana je krenula s objašnjavanjem kako su sestrične te nastavila otkrivati neke zanimljivosti.

"Od djece, nas unučadi, mojoj baki ne sliči nitko kao ona. A moja baka imala je osmero djece!" rekla je Mirjana te dodala: "A sad je Josipa ista!" misleći na Vazminu kći.

"Da sam znala da je kompletna obitelj, ajd sada još nekako Edi, ali gospođa Mirjana... Nemam nikakvih loših misli ni primisli prema gospođi Mirjani, ali ne bih se prijavila", rekla je Vazma.

"Vidi ovaj prst! Ovaj savinuti prst imamo isti, vidiš oblik noktiju...", pokazivala je Mirjana Vazmi i ostalima, a Vazmi je bilo prilično nelagodno. To je svojim komentarima pokušao razbiti Davor: "Jesmo i mi nešto u rodu? Evo vidite moje prste!"

No Mirjana je nastavila: "Ne možemo pobjeći od gena, tko god što rekao. I još nešto, nitko joj po karakteru ne sliči kao baka. Peglaj, čisti...", komentirala je Mirjana.

"Ne znam što je gospođa Jurković mislila s tim kad me povezivala s njezinom bakom. Onda bih i ja trebala biti njezina unuka i to bi trebala biti moja baka, a to se nikad nije dogodilo. To bi trebao biti moj tata, a to se nikad nije dogodilo", rekla je Mirjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Pa dobro, nije ih htjela upoznati! Imala je prilike, zašto ne?" komentirala je Mirjana kasnije. "Aha, imala ih je prilike upoznati?" zanimalo je Davora, a Mirjana je dodala kako ih ima prilike i sad upoznati jer svi su živi osim Vazmina oca.

Vazma je potom zamolila ostale da završe s razgovorom o toj temi jer joj to ne odgovara.

"Teško se njoj približiti, ona fura svoj film i nema tu približavanja!" rekla je Mirjana nakon čega se Davor počeo smijati pa se i sama Mirjana počela smijati.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba