Večera za 5

Mirjana o svom Ediju: 'Voli cvijeće na svakom koraku, on treba biti Vazmin sin, a ne moj'

Kad je dekoraciji riječ, Edvard i njegova mama Mirjana ne kriju kako su potpuno različiti - dok Mirjana misli kako je hrana bitnija, Edvardu je cvijeće vrlo važan detalj na stolu.

RTL.hr
25.09.2020 14:30

Dekoraciji ću posvetiti posebnu pažnju, ne kao moja mama. Ona ima drugačije razmišljanje, a ja se volim posvetiti tome", rekao je Edvard, a njegova mama dodala: Edi voli kič. Voli cvijeće na svakom koraku, on treba biti Vazmin sin, a ne moj. Samo cvijeće, cvijeće... Najradije bi cijelu ružu stavio na stol. Meni to sve smeta jer treba napraviti mjesta i za tanjure, zdjele i sve."

Edvard Jurković

Kad su došli kod Edija, svima se svidjela dekoracija njegova stola. Obožavam cvijeće i primijetio sam i da teta Vazma isto voli cvijeće", rekao je domaćin, što je Vazma i potvrdila te dodala kako je onda zacijelo veliki pozitivac. Njegov stol nikad nije bez cvijeća. I u njegovu stanu ima uvijek cvijeća", nastavila je njegova majka, a Vazma u šali dodala:Onda, Edi, nisi na mamu." Mirjana se osvrnula na taj komentar i rekla: Onda si na tetu Vazmu!" s čime su se složili i ostali kandidati.

Edvard Jurković

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!