Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
supruga pomaže djetetu

Mišel o teškoj situaciji: 'Bili bismo sretniji da još jedan član obitelji hoda, ali je dijete stopostotni inv...

"Kad imate obitelj, imate sve. Onda ste ispunjeni - imate i dom i toplinu i nježnost i sve", istaknuo je Mišel koji je odrastao bez svojih roditelja

RTL.hr/ 19.10.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da nije važno koliko je velika kuća, već koliko je ljubavi u njoj, dobro zna mesar Mišel Klasić koji živi sa svojom suprugom i troje djece u Vrbovcu. Radišan je obiteljski čovjek koji voli kuhati i priskrbiti čak i više nego što je potrebno vlastitoj obitelji.

„Živim sa suprugom i troje djece. Volim provoditi vrijeme s obitelji i raditi za njih u gospodarstvu. Bavim se poljoprivredom, uzgajam kukuruz, soju, pšenicu, sadimo nešto krumpira za sebe, vrt za sebe tako da imamo domaće proizvode", rekao je 49-godišnjak koji svoj dan započinje radom u mesnici nakon čega radi u poljoprivredi, a nakon cjelodnevnog fizičkog rada, nađe volje i zavrne rukave kako bi napravio veliki, ukusan i sočan obrok za peteročlanu obitelj.

"Velika je obitelj. Borili smo se da napravimo sve ovo gdje jesmo. Imamo djecu i imamo zašto živjeti i drago mi je da su danas tu uz mene", kaže Mišel koji je do neba zahvalan na svemu što mu je život dao, prije svega, na ljubavi svoje obitelji.

U braku je, kako ističe, "sretne 24 godine" u kojem je sa suprugom dobio troje djece. "Bili bismo još sretniji da imamo još jednog člana obitelji koji hoda, ali eto, tako je Bog dragi htio da je dijete stopostotni invalid pa se borimo i s time", otvoren je bio Klasić.

"Uz onaj posao i obitelj, žena je tu jedna od velikih žrtava koja mora biti uz nju 24 sata, a mi se svi priključujemo koliko god možemo. Naravno da nije ugodno niti jedno niti drugo - izbivati iz obitelji da nešto stvoriš, a s druge strane kad stvoriš, kako sma i rekao, imate i situaciju u kojoj vam se i doma zamjeri jer negdje si više, za nekoga si više, za doma nisi, ali to je sve u sastavu, kako bi čovjek rekao, borbe da se stvori nešto dobro, kao topli dom za svoju obitelj", takvog je Mišel mišljenja.

Da su mu prave životne vrijednosti neprestano na umu, dokazao je već više puta kroz druženje s TV ekipom pred kojom je i kuhao. "Karakterno sam osoba koja uvijek želi pomoći, a u životu mi je najbitnija obitelj. Kad imate obitelj, imate sve. Onda ste ispunjeni - imate i dom i toplinu i nježnost i sve", zaključio je Mišel koji je odrastao u tuđoj obitelji, bez vlastitih roditelja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba