Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
želi ga dovesti u red

'Mislim da je on teška osoba': Snježana otkrila svoje mišljenje o Božidaru

Snježana i Božidar već su prvog dana 'Večere za 5 na selu' imali manju raspravu u kombiju, a tijekom priprave svog deserta otkrila je i svoje mišljenje o kolegi iz emisije

RTL.hr/ 28.12.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorio je Dario Oreški, a nastavila ga je Snježana Đuranec, djelatnica tekstilne tvrtke u Varaždinu. Ova ponosna baka i majka voli provoditi slobodno vrijeme sa svojom obitelji, unučadi i prijateljicama, a usto posebno voli praviti kolače. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se, kaže, zbog zanimljivog iskustva i novih poznanstava. Bavi se i svojim malim vinogradom te povrtnjakom, a svoje kuhanje temelji na tradicionalnoj kuhinji.

Kandidata je možda pet, no Snježanino predjelo nosi naziv 'Tri fantastik', dok joj se glavno jelo zove 'Zagorski oblizeki', a desert pak nosi naziv 'Princeza u narodnoj nošnji'. Pripravu večere započela je glavnim jelom - 'Zagorskim oblizekima' - junećim obrazima u umaku od šampinjona te s pireom kao prilogom. Nakon toga, bacila se na 'Trio fantastik', a posljednje jelo koje je pripravila bio je desert 'Princeza u narodnoj nošnji'.

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Screenshot/RTL

Tijekom rada na princezama, Snježana je otkrila kakva joj je bila večera kod Darija. "Meni je bila dobra, ja se volim družiti, sa svima popričati, nisam toliko da ne bih bila zadovoljna s večerama tako da je meni bilo super. Možda nije svima, ali meni je", ispričala je Snježana. Osvrnula se i na svoju raspravu s Božidarom, a koju su imali već u kombiju.

"Božidar se trudio objasniti mi da nisam ja u pravu i da njega nitko ne shvaća. Gledala sam njegove emisije i mislim da je on stvarno teška osoba što se toga tiče", objasnila je tekstilna djelatnica. Na pitanje kako će tijekom tjedna dovesti Božu u red, Snježana je jasna - "Ne znam, pokušat ćemo, mislim da mi je Bernardica potpora u tome. Ako je već blagdanski tjedan, bilo bi tužno i žalosno da ga upropastimo", zaključila je Snježana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
šteta!

Slušati publiku ili svoj instinkt? Lea se opekla u 'Dođi, pogodi, osvoji' i ostala bez vrijedne nagrade

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba