Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Korak do pobjede

Na Aleksandrinoj večeri gosti vraćali pune tanjure: Porcije su bile preobilne!

Domaćica Aleksandra vodila se izrekom “od viška glava ne boli” pa je kandidatima poslužila porcije kakve se inače serviraju u njezinoj obitelji, što je ovim gostima bilo previše te nije uspjela skupiti dovoljno bodova za pobjedu.

Image
Press/ 31.7.2019. u 21:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U srijedu su kandidati bili pozvani u Sesvete na večeru kod Aleksandre Cvitković. Domaćica ih je toplo dočekala s raznim vrstama vlastitih likera, a svi su bili oduševljeni ukusnim aperitivom i njezinom lijepo uređenom okućnicom.

Image
Foto:
Image

Nakon dočeka slijedila je večera, koja je započela predjelom Bijeli žganci. Kako i samo ime kaže, Aleksandra je pripremila bijele žgance prelivene svinjskom masti i slaninom, što je inače omiljeno jelo njezina supruga Slavonca. Gosti su komentirali kako im se jelo čini prejednostavnim, no bilo je ukusno.

“Predjelo je bilo zaista odlično, bila sam malo skeptična na početku, ali zaista je to dobro ukomponirala”, priznala je Ljerka.

Image
Foto:
Image

Prisiljeno zelje s faširancima bilo je glavno jelo koje je izazvalo raspravu što prisiljeno zelje znači, no to je zapravo svježi bijeli kupus skuhan u salsi od rajčice. Kada je jelo stiglo pred goste, svi su primijetili obilnu porciju na tanjuru, što im nije odgovaralo nakon isto takvo predjela.

“Bile su jako obilne porcije, pogotovo glavno jelo pa su tanjuri ostali puni jer nismo mogli sve pojesti”, kazala je Đurđica, kojoj se nisu svidjeli ni faširanci jer su bili predebeli.

Image
Foto:
Image

Za desert je Aleksandra poslužila kolač zvan Crveno i kiselo, što je bila štrudla od višnje.

“Desert mi je bio previše kisel i zasitan, imala sam osjećaj da sam pojela ciglu”, potužila se Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Na kraju večere Tomislav je Aleksandri dao ocjenu 8 jer mu je večera bila bolja od Đurđičine, Ljerka joj je dala 9 jer je sve bilo savršeno, ali ne voli prisiljeno zelje i obilne porcije. Ivana joj je također dala ocjenu 9 jer je sve bilo fino, a Đurđica joj je dala 6 jer je od Aleks očekivala snažnije i kompliciranije jelo. Tako je Aleksandra skupila 32 boda i trenutno se nalazi na drugom mjestu.

Sljedeći na redu za kuhanje jedini je muškarac u ekipi – Tomislav, a njegovu večeru ne propustite pogledati u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEĆ ŠEST GODINA

Luka o braku: 'Smatram da se nisam rano oženio, bila je to ljubav na prvi pogled'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba