Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Na kraju se ipak rodilo prijateljstvo između svećenika i konobara: 'Ladislav će vjenčati suprugu i mene i krstiti naše dijete'

Ladislav i Domagoj iz prošlotjedne epizode 'Večere za 5 na selu' imali su tijekom tjedna nekoliko razmirica, ali sada je to sve iza njih.

Image
Foto: Privatni album/RTL.HR
RTL.HR/ 18.4.2021. u 20:00
Play ponuda

Svećenik Ladislav Dort te konobar Domagoj Pavličić tijekom prošlotjedne 'Večere za 5 na selu' nisu se odmah sprijateljili. Domagoj je imao neke zamjerke na svećenički poziv i način života, a Ladislav je Domagojevu večeru iskreno iskritizirao, ali unatoč svemu, dao mu i ocjenu 10 te poručio da mu time sve oprašta.

Ipak, nakon završetka vinkovačkog tjedna 'Večere za 5 na selu', njihovi putevi, kao što bi se očekivalo nakon svega, nisu se razišli, nego su se približili. Domagoj i Ladislav sada su u stvarno dobrim odnosima. 

"Smatram da nikad nije ni došlo do nekih velikih nesuglasica između Ladislava i mene, ja sam samo iznio svoje mišljenje da nije netko veliki vjernik samo zato što ide u crkvu i da se možeš pomoliti i kod kuće. Nisam ni u koga upro prstom niti govorio za nekog određenog, samo sam iznio svoje mišljenje", otkrio je Domagoj.

Istaknuo je kako su svi zajedno gledali emisije koje su snimili za 'Večeru za 5 na selu' te nitko nikome nije nešto zamjerio. 

"Svi iz naše ekipe skupa smo gledali emisije, ništa si ne zamjeramo i ostali smo u dobrim odnosima. Sve što sam rekao na izjavama, rekao sam i izravno ljudima na večeri, nisam nikome pričao iza leđa jer smatram da to nije u redu", iskren je.

Otkriva i kako su on i Ladislav našli zajednički jezik te se sad puno bolje razumiju. "Najbolji pokazatelj da smo Ladislav i ja ostali dobri je to da će vjenčati suprugu i mene te krstiti naše dijete", otkrio je naposljetku. 

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba