Večera za 5 na selu

Na Snježaninom desertu Marica dobacila Ivici: 'Ti možeš i u Big Brother'

Cijeli je razgovor poprimio sasvim drugu dimenziju kada je Igor, nakon spomena 'Big Brothera', predložio Ivici sudjelovanje u 'Braku na prvu'

RTL.hr
11.11.2022 13:30

Obveze jedne domaćice ne traju osam sati, kao što to inače biva na poslu već je njihovo "radno vrijeme" cjelodnevno, no tko o tome više zna od jedne domaćice. Takva je 54-godišnja Osječanka Snježana Klobučar koja sebe smatra komunikativnom, društvenom i zabavnom osobom. Njezin dan počinje u ranim jutarnjim satima kada se već hvata kućanskih obveza poput kuhanja, peglanja, pranja i čišćenja, a nakon toga na red dolazi druženje s četvero unučadi te šetnja s njezinim psićem, jorkširskim terijerom.

Prema njezinim riječima, najradije priprema domaća jela poput raznih vrsta juha i mesa. Naglasila je kako joj nije cilj pobijediti u RTL-ovom kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' , već joj je bitno sudjelovanje. Naime, u popularni show se prijavila zbog druženja i tajni kulinarstva koje još nije spoznala pa se nada naučiti ih od drugih.

Za stolom se nije pričalo samo o 'Večeri za 5 na selu', već se u prvom redu. Marica , spominjala i druge showove u produkciji RTL-a.

"Ti i u Big Brother možeš. Nisi spominjao Big Brother. Tamo isto bude dobro", poručila je Marica Ivici . "U Big Brotheru? Pa ja drugo mjesto osvojio", odgovorio joj je za RTL-ov reality show , a onda je uslijedio Igor s pitanjem kad će u RTL-ov sociološki eksperiment 'Brak na prvu' .

"Pa idemo na drugu onda. Ovaj na prvu je prošao. Ne znam zašto me ne zovu. Evo kad me Marica i Snježa vide kao muškarca, bi li me zvale u tu emisiju?" pitao je Ivica uz osmijeh. Snježana se složila, dok je Marica ostala suzdržana tvrdeći da bi ga možda zvala što je obradovalo njezinog ne baš dragog protukandidata. "To nije ne. To je možda", zaključio je Ivica i nastavio jesti desert.