Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Neviđene scene drame

Najgledaniji video 13. sezone 'Večere za 5 na selu': Kuhar Božidar dobio samo 17 bodova pa poludio na goste

Domaćin je bio kuhar i gastrokritičar Božidar Miodragović. Kad je shvatio da su ga gosti najlošije ocijenili, teško je prihvatio poraz.

RTL.HR/ 27.8.2021. u 19:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najviše pozornosti u prošloj sezoni kulinarske emisije 'Večera za 5' dobio je Božidar Miodragović iz Bjelovara. Cijeli tjedan je kritizirao kandidate, fotografirao njihova jela i tražio zamjerke, prigovarao za svaku sitnicu, a kad je došao petak, dan kada je on spremao večeru, natjecatelji su mu odlučili vratiti. 

Jedan od kandidata 'Večere za 5 na selu' kojeg su gledatelji dobro upamtili zasigurno je Božidar Miodragović iz Bjelovara. Tijekom cijelog tjedna koji se snimao u Bjelovaru i okolici kritizirao je kandidate i njihova jela, a onda su mu oni na kraju tjedna, nakon njegove večere, odlučili vratiti pa mu nisu dali fantastične ocjene kakvima se nadao. To ga je izbacilo iz takta, a kamere su zabilježile te neviđene scene drame u 'Večeri za 5 na selu'. 

Pa prisjetimo se kako je taj dan protekao...

Domaćin Božidar uložio je puno truda u svoju večeru kako bi se gostima prezentirao u što boljem svjetlu i pokazao im kako kuha jedan profesionalni kuhar. Međutim, gosti su na večeru stigli pomalo osvetnički raspoloženi i s izuzetno visokim očekivanjima, baš kao što je to imao i sam Božidar na svakoj večeri. Nakon što ih je domaćin dočekao s osvojenim kulinarskim medaljama oko vrata i ponudio ih aperitivom, najavio je svoja jela rečenicom: „Nadam se da ćete uživati u finim jelima, ovo možete dobiti samo u hotelima s visokom kategorijom od 4 do 5 zvjezdica!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za predjelo bio je ponuđen njegov specijalni rižoto s čak sedam vrsta gljiva!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Nisam siguran ako je ovo jelo za hotel s pet zvjezdica, to je sve skupa fino, ali može bolje i nisam oduševljen“, kazao je Sven, a sličnog su mišljenja bili i ostali gosti - dobro, ali može bolje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad je na stol stiglo glavno jelo, gosti su redom komentirali kako vizualno izgleda jako primamljivo i lijepo, no neki su se predomislili kad su ga kušali. Nedjeljki je svinjska rolica bila suha i žilava, no Božidar nije htio prihvatiti kritiku pa ju je uvjeravao da meso nije ni suho ni žilavo tako da je to izazvalo prvu svađu za stolom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za desert je domaćin poslužio biskvit od keksa, kremu od sira i preljev od šumskog voća lijepo servirano u čaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Desert je bio dobar, krema je bila jako dobra, ali biskvit je bio nejestiv, svi smo lupali žlicama po čašama u strahu da ih ne razbijemo“, kazao je Sven, a Mateo je to slikovitije prikazao: „Keks u desertu bio je pretvrd i trebao mi je čekić da ga razbijem, a to se profesionalnom kuharu ne smije dogoditi!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kao šećer na kraju Nedjeljka je još pronašla i dlaku u desertu, no nije ništa htjela komentirati previše za stolom, samo je prestala jesti. Atmosfera se malo zagrijala kad su za iznenađenje stigli svirači pa je ekipa čak i zaplesala. No veselju je uskoro došao kraj kad je Božidar shvatio da je dobio samo 17 bodova i da je Sven pobjednik tjedna. Name, Nedjeljka i Mateo ocijenili su Božidara trojkom, dok mu je Sanela dala čistu peticu, a Sven šesticu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Božidar je poraz teško prihvatio pa se na kraju večeri obračunao s protukandidatima za koje je bio uvjeren da su se urotili protiv njega. Svenovo slavlje pobjede tako je zasjenila neviđena drama u 'Večeri za 5 na selu' te je tako završio kulinarski tjedan u Bjelovaru i okolici.

Show 'Večera za 5 na selu' tu ne staje, stoga nove epizode 14. sezone zabavne kulinarske emisije pratite i ove jeseni na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba