Play ponuda
Play ponuda
IZNENAĐENI DOMAĆIN

Najkreativniji i pomalo jeziv dolazak na večeru: 'Nismo mi gosti i nosimo anesteziju'

Na prvu Maro nije odavao dojam nervoze jer ga je vješto prekrio osmijehom, al ito nije prošlo ispod Ratkinog radara koja je primijetila kako su mu se tresle ruke na dočeku kao "travnički si dok je sipao aperitiv", ali je dodala da je baš takva bila i ona sama

RTL.hr/ 26.10.2022. u 21:00
Play ponuda

Ovaj svestran i kreativan mladić Maro Hegediš opisuje se kao zabavan tip koji uživa u kuhanju, druženju, nogometu, knjigama i filmovima. Ipak, u njegovom životu ima mjesta samo za jednu strast - medicinu. Dolazi iz Pitomače, a rodom je iz Slatine gdje je i ugostio protukandidate RTL-ovog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu'. Dok je pripremao večeru, 18-godišnji Maro je otkrio kako mu je životna želja upisao studij medicinske laboratorijske dijagnostike. Već je jednom probao, ali nažalost bezuspješno, ali kako je on to već rekao, ne odustaje do ne ostvari snove.

Da je Maro čovjek od riječi dobro zna njegova obitelj, točnije baka kojoj je obećao još kao mali da će se prijaviti ovaj show i doista je to i učinio.

Gosti su iznenadili Maru što im je odmah i rekao pa su ga ispravili rekavši mu kako oni nisu gosti.

"Gospodine doktore, ovo je anestezija. Ja sam anesteziolog. Gdje je pacijent?", našalila se otkačena Ratka Turk, koja je odnijela i pobjedu u RTL-ovom showu 'Superpar' zajedno sa svojim suprugom Gordonom.

"Unutra je, čeka vas", odgovorio joj je Maro s osmijehom koji mu se razvukao preko lica.

"Anesteziju" mu je uručio i Žuan "pošto poslije ima jedan pregled".

"Bok, ja sam medicinska sestra...", započela je Irena Iličić uručivši mu treću dozu "anestezije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Vi ste asistentica anesteziologa?", pitaje Maro Irenu.

"Da, odnosno doktoru iza mene", dodala je.

"A sad moj Primariusu", tim je riječima Maro dočekao Božu Mikelčića.

"Ja sam iz Rijeke, ali oni su me pobrali. Ja sam ginekolog, pa ako imate nekakve tu... mačke", predstavio se Božo Maru koji nije mogao skriti iznenađenje, ali i sreću zbog ovakvog dolaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ŽELIMO ODMAH

Ovo je recept za tortu 'DJ Baki', idealan za sve one koji žude za slatkim proljetnim osvježenjem

Goste je ponudi pravim višnjevcom iz Hercegovine, orahovcem i travaricom. Sve nedoumice je riješila Ratka koja je naručila višnjevac i rekla: "I svima ga sipaj".

Žuan je morao istaknuti kako liječnici ne piju prije operacije, ali ga je Maro ohrabrio da je to piće za mirnu ruku koja je prijeko potrebna svakom doktoru koji operira.

Ratka je primijetila kako su se Mari tresle ruke na dočeku kao "travnički si dok je sipao aperitiv, ali takva sam bila i ja".

Nakon zdravice, popilo se s nogu jer "pacijenti čekaju". "Masku stavi, nemoj zaboraviti", pažljiva je anesteziologinja Ratka koja je podsjetila svoje kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba