Večera za 5 na selu

Najmlađa domaćica iznenadila jelima i atmosferom: 'Možeš se udati! Odlična si kuharica i odlično izgledaš!'

U utorak navečer u 'Večeri za 5 na selu' kuhala je 25-godišnja Sena Cerin, a njezina su jela bila toliko ukusna da su se tražile repete, no nije uspjela nadmašiti Ivanove bodove.

RTL.hr
26.10.2021 21:22

Mlada i simpatična Sena bila je vrlo opuštena kod dočeka gostiju, što su svi primijetili i pohvalili: 'Sena je lijepo zračila, bila je vesela, zgodna, lijepa i pametna!"

Večera za 5 na selu, Sena

Nakon aperitiva domaćica ih je ponudila košaricama punjenim piletinom i povrćem za predjelo: Predjelo u košarici izgleda privlačno i baš te mami da ga pojedeš", kazao je Željko , a Maja je komentirala: Simpatično, šareno i zanimljivo, a okus mi je odgovarao." A izgleda da je Sena već na predjelu oduševila, ali i najela, goste jer su svi osim Željka tražili porciju više.

Večera za 5 na selu, Sena

Nadam se da se niste prejeli i da imate mjesta za glavno jelo i desert", našalila se domaćica pa gostima za glavno jelo servirala punjenu piletinu s domaćim mlincima.

Večera za 5 na selu, Sena

Izgled jela je fantastičan! Rekli bi stari ljudi – možeš se udati! Odlična si kuharica i odlično izgledaš!" pohvalio je Željko, a Maja je kazala: Oduševila me je Sena kao domaćica, ima jedan umjetnički i kreativni štih."

Večera za 5 na selu, Sena

Za desert Sena je pripremila tortu s malinama koja je izgledom sve oduševila, a Ivan je odmah tražio recept. Umjesto uobičajenih iznenađenja, Sena se odlučila za jednu zabavnu društvenu igru u kojoj su gosti morali pogoditi nacrtani pojam: Iznenađenje je simpatično, zabavno i neobično" – rekla je Maja.

Večera za 5 na selu, Sena

Kad je stigao red na ocjenjivanje Željko ju je nagradio desetkom jer mu je sve bilo savršeno, a Maja i Aleksandar su joj dali devetke: Večera je bila jako ukusna, potrudila se. Sena je jako mlada osoba, a pokazala je veliku hrabrost i kreativnost!" Ivan joj je dao ocjenu 8 jer mu je glavno jelo bilo malo suho. Iako su gosti bili oduševljeni Senom kao domaćicom te njezinim jelima, s ukupno 36 bodova nije uspjela nadmašiti Ivana.

Večera za 5 na selu, Sena

A može li Željko nadmašiti dosadašnje večere – pogledajte u srijedu u 20.15 sati na RTL-u!