Play ponuda
Play ponuda
Pala prva desetka

Najmlađa domaćica Tea oduševila goste: 'Ona je za mene moralni pobjednik tjedna, svaka čast!'

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhala je 18-godišnja Tea Petrović koja je u Kostreni ugostila svoje protukandidate te ih ugodno iznenadila svojim kulinarskim sposobnostima.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 20.9.2021. u 21:22
Play ponuda

Prva 'Večera za 5 na selu' na Kvarneru odvila se kod najmlađe natjecateljice tjedna, srednjoškolke Tee koja je uz to i probila led u kuhanju. Iako je imala malu tremu prilikom dočeka gosti, svi su se složili da ih je mlada domaćica jako lijepo i ljubazno ugostila.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Očekivali smo mladu osobu, ali ne baš tako mladu koja se upustila u ovakvu avanturu, svaka čast!“ kazao je Željko na aperitivu, a onda se ekipa smjestila za stol, gdje im je Tea ponudila riblju paštetu i domaći kruh od sira za predjelo.

„S 18 godina se upustiti u ovako nešto, pritom ne znajući što ga čeka, ta osoba je za mene moralni pobjednik tjedna, svaka čast!“ pohvalio je Dalibor kojem se predjelo jako svidjelo, baš kao i Doris: „Izgledom lijepo dekorirano, vrlo jednostavno i fino!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo Tea je servirala punjene lignje te mediteranski rižoto, što je ponovno naišlo na same pohvale oko njezine pripreme jela, iako su neki imali primjedbe na okus.

„Ja sam sve pojeo i po mom tanjuru se vidjelo da je dobro“, kazao je Dalibor, dok su lignje Dijani bile preslane: „Kad pojedem slano kasno navečer ja dobijem podočnjake, a meni podočnjaci ne trebaju“ – zaključila je.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kao šećer na kraju Tea je ponudila tortu od sira s voćem, koja je svima bila – pun pogodak!

„Osvježavajuće, okusom fino, jednostavno i lijepo“, komentirala je Doris, a Dalibor je bio kratak: „Klasični cheesecake, odličnog okusa!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za iznenađenje večeri gosti su uživali u pravom glazbeno-scenskom aranžmanu, koji je sve oduševio, a onda je red stigao na ocjene.

Želimir joj je dao ocjenu 7 jer želi ostaviti prostora za ostale kandidate, iako je gotovo sve pohvalio i sve mu je bilo korektno, a Diana joj je dala ocjenu 8: „Lignja je bila prevelika i pretvrda, a prilog preobilan.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Tea je divna cura i super je odradila večeru, osim nekih sitnica, ali za curu s 18 godina stvarno nemam teksta, neki se mogu sakriti…“ kazala je Doris pa je nagradila devetkom, a Dalibor je napisao i prvu desetku u tjednu: „Draga Tea, imaš 18 godina, a oduševila si me i sve je bilo perfektno. Nastavi tako dalje, želim ti sve najbolje u životu!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tako je simpatična Tea dobila ukupno 34 boda, a hoće li to biti dovoljno bodova da nadmaši nešto iskusnije natjecatelje, vidjet će se do kraja tjedna. Sutra ekipa ide na večeru kod Doris, poznate TV kuharice, a što će ona pripremiti gostima – pogledajte utorak u 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba