Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Poznato lice i glas

Nakon 'Big Brothera' Kocka kuha 'Večeru za 5 na selu': 'Dobro kuham i odličan sam domaćin pa možda i pobijedim'

Radijski voditelj i poduzetnik Dražen Kocijan, popularno zvan Kocka, dolazi iz Bjelovara, a gledatelji ga poznaju iz emisija „Big Brother“ i „Tri, dva, jedan - kuhaj!“

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 9.3.2020. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kocka kaže kako ga zabavlja sudjelovati u raznim emisijama pa je to jedan od razloga što se prijavio u „Večeru za 5 na selu“. Naravno, važno je i druženje, sklapanje novih poznanstava i to što uvijek kuha s ljubavlju. Otkriva kako najviše voli talijansku kuhinju, može se pohvaliti kako izvrsno spravlja variva, sarme, punjene paprike, kotlovinu, roštilj i gulaše, a nikada nećete pogriješiti ako mu poslužite piletinu na bilo koji način ili fileke!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Ljubav prema kuhanju je nastala slučajno kad sam još kao mali puno toga naučio od bake, koja je kuhala i brinula se za mene. Prijavio sam se u show iz znatiželje, a možda ću i pobijediti jer znam dobro kuhati i odličan sam domaćin. Mislim da ću dobiti dobre ocjene, a možda i neću - tko zna, ali uvijek sam optimističan", otkriva Dražen kojemu je pozitivan stav najvažniji u životu.

"U životu me motivira pozitiva, a demotivira me sve loše što može negativno utjecati na nas. Zato je najbolje okružiti se dobrim ljudima i prijateljima te uživati u životu - to je moj moto", kaže Kocka, koji je inače poznati bjelovarski radijski voditelj, a njegov glas poznat je svim slušateljima Super radija.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Već 30 godina radim na radiju. To je izuzetno zanimljiv posao, dinamičan i nikada mi nije dosadno. Jer i kad je loš dan, pustiš si pjesmu i sve je dobro", ističe Kocka koji, osim što radi kao voditelj, ima kozmetički salon za pedikuru i masažu. Doduše, ne bavi se direktno time, ali ako je potrebno, kaže da bi mogao nekoga izmasirati.

Što će Kocka večeras pripremiti svojim gostima i koje će ocjene dobiti - pogledajte u 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba