Večera za 5

Nakon 'Big Brothera' Kocka kuha 'Večeru za 5 na selu': 'Dobro kuham i odličan sam domaćin pa možda i...

Radijski voditelj i poduzetnik Dražen Kocijan, popularno zvan Kocka, dolazi iz Bjelovara, a gledatelji ga poznaju iz emisija Big Brother" i Tri, dva, jedan - kuhaj!"

RTL TV
09.03.2020 18:00

Kocka kaže kako ga zabavlja sudjelovati u raznim emisijama pa je to jedan od razloga što se prijavio u Večeru za 5 na selu" . Naravno, važno je i druženje, sklapanje novih poznanstava i to što uvijek kuha s ljubavlju.Otkriva kako najviše voli talijansku kuhinju, može se pohvaliti kako izvrsno spravlja variva, sarme, punjene paprike, kotlovinu, roštilj i gulaše, a nikada nećete pogriješiti ako mu poslužite piletinu na bilo koji način ili fileke!

Večera za 5 na selu

"Ljubav prema kuhanju je nastala slučajno kad sam još kao mali puno toga naučio od bake, koja je kuhala i brinula se za mene. Prijavio sam se u show iz znatiželje, a možda ću i pobijediti jer znam dobro kuhati i odličan sam domaćin. Mislim da ću dobiti dobre ocjene, a možda i neću - tko zna, ali uvijek sam optimističan", otkriva Dražen kojemu je pozitivan stav najvažniji u životu.

"U životu me motivira pozitiva, a demotivira me sve loše što može negativno utjecati na nas. Zato je najbolje okružiti se dobrim ljudima i prijateljima teuživati u životu - to je moj moto", kaže Kocka, koji je inače poznati bjelovarski radijski voditelj, a njegov glas poznat je svim slušateljima Super radija.

Večera za 5 na selu

"Već 30 godina radim na radiju. Toje izuzetno zanimljiv posao, dinamičan i nikada mi nije dosadno. Jer i kad je loš dan, pustiš si pjesmu i sve je dobro", ističe Kocka koji, osim što radi kao voditelj,ima kozmetički salon za pedikuru i masažu. Doduše, ne bavi se direktno time, ali ako je potrebno, kaže da bi mogao nekoga izmasirati.

Što će Kocka večeras pripremiti svojim gostima i koje će ocjene dobiti - pogledajte u 20 sati na RTL-u!