Play ponuda
Play ponuda
Novi tjedan

Nakon mora 'Večera za 5 na selu' odlazi na kontinent: Upoznajte vesele kandidate iz Slavonskog Broda i okolice!

Uz zvuk tamburice kuhat će se kod pet novih kandidata koji će gledateljima i ostalim natjecateljima pokušati prezentirati svoje delicije i voljeni kraj u kojem žive.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 5.10.2020. u 10:00
Play ponuda

Nakon neobičnog tjedna u Splitu, RTL-ova kulinarska emisija seli se u Slavonski Brod gdje će ljubitelji slavonske kuhinje, folklora i tradicije doći na svoje. Tjedan s pet 'M' kandidata dogodio se sasvim slučajno, no odluka o tome tko će odnijeti titulu pobjednika i glavnu nagradu tjedna neće odlučiti slučajnost već ocjene samih kandidata. Upoznajte Mariju Vukoju, Marina Šarliju, Mariju Pitlović, Marina Ćosića te Milku Đurković! 

MARIJA VUKOJA (36), PLETERNICA

Marija je zabavna i komunikativna osoba koja obožava humor i voli se šaliti pa joj zasigurno neće biti teško zagrijati atmosferu za stolom. Iako je trenutačno nezaposlena, Marija je po zanimanju kuharica pa će ujedno biti i jaka konkurencija drugim natjecateljima u slavonskom tjednu. No to nije primarni razlog njezine prijave u show 'Večera za 5 na selu', već se prijavila zbog druženja s novim ljudima i kušanja novih recepata. Kao majka troje djece Marija puno vremena provodi u druženju s najmilijima, ali i u kuhinji, gdje najčešće priprema tradicionalne bosanske delicije koje obožava. 

MARIN ŠARLIJA (47), SLAVONSKI BROD

Marin radi kao trgovac, a u slobodno vrijeme se voli družiti s prijateljima te plesati latino-američke plesove, točnije – bachatu. On je vrlo pozitivna i zabavna osoba koja često bude i glavni animator u ekipi. U RTL-ovu kulinarsku emisiju se prijavio kako bi prezentirao svoja jela, a nada se kako će upoznati i nove zanimljive ljude te kušati njihove specijalitete. Različite juhe, variva i priprema riječne ribe su njegovi glavni aduti u kuhinji, a ako dobije kritiku na svoja jela za stolom, smatra da će to moći stoički podnijeti. Za savršenu večeru Marinu nije dovoljna samo dobra hrana, već priželjkuje i odličnu atmosferu na večerama kod svojih protukandidata.

MARIJA PITLOVIĆ (70), KLAKAR 

Marija je još jedna vrlo otvorena i komunikativna osoba u slavonskom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' koja nikada ne oklijeva reći ono što zaista misli. Vrlo je izravna pa će vjerojatno domaćinu na večeri odmah iskreno prokomentirati što misli o njegovim jelima. Iako je nekada radila kao prodavačica, sada provodi više vremena u svom vrtu, gdje se brine o cvijeću i domaćem povrću koje uzgaja. Marija drži do tradicije, kako inače u životu, tako i u kuhinji pa će svojim gostima pripremiti domaća jela njihova kraja, a sve će začiniti nezaobilaznim zvukom tamburice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

MARIN ĆOSIĆ (20), SLAVONSKI BROD

Marin je najmlađi kandidat u slavonskom tjednu 'Večere za 5 na selu' koji želi dokazati da mladi muškarci, bez obzira na godine, mogu pripremiti vrhunska jela. Marin je student strojarstva te zbog puno fakultetskih obaveza nema previše slobodnog vremena, a kada ulovi malo slobode, Marin se baca na kuhanje. Obožava kuhati gotovo sve, jednako kao i kušati, ali kao svoju najveću specijalnost ističe pripremu roštilja. Iako je nekada plesao u folkloru, današnji ritam života mu to više ne dozvoljava, no i dalje jako drži do tradicije svog mjesta. 

MILKA ĐURKOVIĆ (75), OPRISAVCI 

Milka je rođena Dalmatinka koja sad živi u Slavoniji pa se na njezinom jelovniku često pronađe dalmatinska spiza, ali i klasične slavonske delicije. U show 'Večera za 5 na selu' se prijavila kako bi pokazala svoje kulinarsko iskustvo te će biti zanimljivo vidjeti što će jedna Dalmatinka ponuditi Slavoncima na tanjuru i za koja će se jela opredijeliti – morska ili kontinentalna. Milka je nekada radila z vlastitoj zlatarni, a sad većinu vremena provodi u svom vrtu gdje uzgaja razno voće i povrće. Od domaćih plodova iz vlastita vrta kasnije priprema ukusna jela, ali i druge proizvode za zimnicu, kao i ukusne domaće likere i rakije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Nove epizode showa 'Večera za 5 na selu' te zanimljive kandidate iz Slavonskog Broda i okolice ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba