Večera za 5 na selu

Nakon pokazivanja dnevnog boravka Josip otkrio 'krivca' za uređenje interijera: 'Ambijent je više seljački'

Josip je otkrio kako su supruga i on kupili stan koji je dom u kojem živi sa suprugom i dvoje djece, a treće je na putu

RTL.hr
09.11.2022 20:30

Iz srca Đakova, grada vezova i lipicanaca, stiže pravnik Josip Vološen , koji sebe opisuje kao smirenu i druželjubivu osobu željnu novih prilika i prijateljstava. Ovaj 36-godišnjak radi u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje na Inozemnom doplatku za djecu. S obzirom na to da je i sam otac dvoje djece, s trećim na putu, iskren je bio u svom priznanju kako baš i nema previše vremena za hobije. S vremena na vrijeme pronađe koji trenutak da se malo pozabavi svojim vrtom.

Kada je priprema jela u pitanju, Josip tvrdi kako uvijek ima jasnu viziju što će pripremati tako da nikada ne paničari. Nije izbirljiv kada je gost kod nekoga na večeri jer voli sve kuhinje, a omiljeno jelo mu je grah. Kada je u kuhinji, svojom najvećom manom smatra što ponekad presoli hranu. Prema njegovim riječima, odmalena je htio postati kuhar pa je sada i postao na jedan dan, i to pred kamerama. Vološen se, kako kaže, u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavio ponajprije radi zabave i novog iskustva jer već dugo želi sudjelovati u popularnom kulinarskom showu.

"Ovo nam je novi stan. Tri i pol godine bili smo podstanari pa smo se prije dvije i pol godine odlučili za kupnju nekretnine i sad tu živimo", započeo je Josip otkrivši i tko je odgovoran za uređenje interijera, "Supruga je isključivi 'krivac' za interijer."

"Mislim da Josip ipak ima djecu i da je obiteljski čovjek, koliko sam vidjela, a ambijent mislim da je više seljački, ali onako, vidjet ćemo danas", rekla je 54-godišnja Snježana iz Osijeka.

Postavlja se pitanje hoće li u Josipovom stanu biti dovoljno mjesta za petero. "Kod nas se kaže 'Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna' tako da vjerujem da ćemo se svi malo zgurati. Možda je manje, ali vjerujem da ćemo uspjeti iskombinirati", zaključio je.