Večera za 5 na selu

Nakon propalog braka, Ksenija okrenula novu stranicu: 'Upoznala sam nekog tko je poseban, brižan i dobar...

Pretposljednja ovotjedna kandidatkinja showa 'Večera za 5 na selu' je priznala kako ne gubi vjeru u ljubav

RTL.hr
24.11.2022 20:30

Iako je podrijetlom Slavonka iz Nove Gradiške, Ksenija Karaga pripremit će svoju večeru u Bregani, gdje živi sa svojom dvojicom sinova. Ako je pitate, ova 35-godišnjakinja se opisuje kao vedra, društvena, radišna i komunikativna osoba. Nedavno je okrenula novu stranicu života nakon razvoda 14 godina dugog braka. Svoje slobodno vrijeme ispunjava igrajući stolni tenis sa sinovima. Ksenija je zaposlena u proizvodnji kugli za kupanje u jednoj kozmetičkoj firmi, ali ne krije želju kako bi htjela raditi u restoranu.

Oduvijek je voljela kuhanje pa je logičan slijed događaja bio da i ona zablistala pred kamerama. Tako se Ksenija i prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' jer voli kuhanje. Kako je i sama naglasila, nije došla pobijediti već se zabaviti i družiti, a kada kuha, na njezinom jelovniku su najčešće špinat, pire krumpir, pohana piletina i samoborski kotleti. Ksenija obožava zagorsku i slavonsku kuhinju ,a kao najdraže jelo izdvaja carbonaru i punjene paprike

Ksenija je napomenula kako je sretno razvedena pa je otkrila je li joj razvod teško pao. "Sretno sam rastavljena i ne volimo se više. Ne ide dalje. Ne pada mi ništa teško i osjećam se super, jako dobro i oslobođeno te nemam nikakvog pritiska", priznala je Ksenija.

Budući da se pomirila s prošlošću, zagonetno se nasmijala na pitanje o novoj ljubavi te je kazala kako ima novu ljubav na pomolu. "Upoznala sam jednog dečka. Zaista je poseban, brižan i jako je dobar prema djeci. Djeca su ga lijepo prihvatila i zasad nam je jako lijepo. Volimo se a vidjet ćemo što će biti dalje", dodala je te priznala kako unatoč razvodu nije izgubila vjeru u brak.

"Vjeruj nikada ne gubim zato što sama osoba koja je dosta osjećajna i koja vjeruje u ljubav, mada ljubavi tih 14 godina nisam imala. To je trajalo sve nešto u početku. Poslije je to sve polako nestajalo. Znači, vjerujem u ljubav io zato sam pristala biti u novoj vezi", pojasnila je pretposljednja ovotjedna kuharica.

U sličnoj je fazi poput Saše koji također iza sebe ima jedan propali brak, ali se ženi dogodine. Pojasnio je svoje viđenje ljubavi tvrdeći kako je ona temelj našeg života i općeg postojanja tako da ne zna što bi trebao izgubiti u tom smislu što se tiče vjerovanja. "Ne može se izgubiti vjerovanje u ljubav zato što je ljubav osnova svega", tvrdi Saša koji je godinama proučava duhovnu filozofiju.