Play ponuda
Play ponuda
Voli kuhati

Nakon 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Jolanka će se dokazati u 'Večeri za 5 na selu'

Iako je tradicionalna kuhinja obavezna je na njezinu stolu, Jolanka sebe smatra stručnjakinjom za riblja jela, što će večeras i pokazati.

Image
Press/ 26.7.2019. u 12:00
Play ponuda

Jolanka Grgić je umirovljenica koja dolazi iz mjesta Duboševica, a svoje kulinarske vještine već je pokazala u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' u kojem se natjecala s dobrom prijateljicom Anamarijom Pahert. Vrlo  je vješta u kuhinji te je krasi iskustvo i poznavanje tradicionalne kuhinje, no ponekad se voli odvažiti pa eksperimentirati s jelima i starim receptima dodati nešto novo i moderno.

Image
Foto:
Image

„U 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavila da se malo družimo, da nam brže prođe vrijeme , da upoznam neke nove ljude i da pokažem svoje iskustvo u kuhinji“, priznala je Jolanka koja na svom zemljištu uzgaja domaće povrće, ima patke, kokoši, zečeve i prekrasan voćnjak. Kada nije u vrtu i ne kuha, ova aktivna umirovljenica obožava slagati puzle, vesti goblene, brine se o svojim životinjama i voli provoditi vrijeme s prijateljima.

Image
Foto:
Image

Kako će večeras Jolanka dočekati svoje goste i hoće li se zaista pokazati kao stručnjakinja za riblja jela, pogledajte u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina za RTL.hr o pobjedi u 'Večeri za 5 na selu' i novim prijateljstvima: 'Poziv za Nikolu i dalje vrijedi'

Play ponuda

Više s weba