Večera za 5 na selu

Natalija ga više ne zove šećerom: Ne baš skromni Saša smatra da će njegova večera nadmašiti prethodne

Saša smatra kako je teško uspoređivati njegovu i prijašnje večere, ali misli da će njegova biti bolja

RTL.hr
24.11.2022 09:45

U naselju Molvice koje su u sklopu Samobora, živi kamenoklesar Saša Oršanić s budućom suprugom i njezino dvoje djece. Za njih kaže kako su mu uz njegovo dvoje djece iz prvog braka najbitniji. Kada ne provodi slobodno vrijeme s njima, tada reže kamen u radioni te se bavi vlastitim proizvodima. Upravo su ga oni i "odveli" u popularni show. Oršanić tvrdi da se u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavio zbog promocije svog poslovanja.

Ako pitate Sašu, on kuha ama baš sve, ali mediteransku kuhinju izdvaja kao najdražu. Kamenoklesar iz Molvica misli za sebe da je komunikativan, zabavan i otvoren, a kada je riječ o njegovim nedostacima u kuhinji, smatra da nema mana. Ovaj radišan čovjek se jako voli truditi kad kuha za druge ljude, ali to mu ne predstavlja problem čak ni kada su gosti izbirljivi. Naime, prema njegovim riječima, kritike na njegova jela ga ne diraju.

Na pitanje vidi li sebe kao pobjednika i što misli kome je najviše stalo do pobjede, Saša je otkrio da mu je teško usporediti druge večere s onim što on radi na neki način. U nastavku je otkrio kako misli da će njegova večera biti bolja od prethodne dvije. "E sad hoću li pobijediti ili ne, to isključivo ovisi o kandidatkinjama zato što će one ocjenjivati moj trud i rad. Vidjet ćemo", kazao je 49-godišnji Saša.

Ksenija misli da Saša želi pobijediti te je dodala da nije u redu od njega što u showu prezentira svoje posao. Natalija smatra da što se Saša više dokazuje, time više pada.