Večera za 5 na selu

Natalija je prava šefica: 'Ovo ćemo ostaviti suprugu da opere poslije'

Domaćica je otkrila kako njezin suprug Raif njezina "i lijeva i desna ruka"

RTL.hr
22.11.2022 13:30

Rodom je iz Varaždinskih toplica gdje je provela većinu života, ali je novu stranicu odlučila ispisati prije koju godinu u Podsusedu. Riječ je o 34-godišnjoj Nataliji Ćilimković , po zanimanju kuharici i slastičarki, konobarici, ali i domaćici. Iz prvog braka ima 17-godišnjeg sina Stjepana , ali prije dva mjeseca ponovno se udala za supruga Raifa .

Zbog želje za novim receptima, pokazivanjem svojih slastičarskih vještina u novih poznanstava, Natalija se prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' . Svojoj obitelji najčešće priprema variva raznih vrsta, ali kada su njezini okusni pupoljci u pitanju, najviše voli jesti zagorske štrukle i burek. Za sebe kaže kako je u velikoj većini slučajeva čista, ali ne i svaki put kad kuha. Za razliku od mane, svojom vrlinom smatra upornost i urednost.

Nakon što je iskoristila posudu iz koje je izvadila šumsko voće, odnijela je do sudopera i rekla je: ''Ovo ćemo ostaviti suprugu da opere poslije". Prema njezinim riječima, ona maže desert, dok on pere.

"On je moja i lijeva i desna ruka", izjavila je gazdarica kuhinje za svog Raifa, ali ondje se osjeti i njegova ruka. Dodala je kako joj on najviše pomaže s kućanskim poslovima te je naglasila kako to ne čini svakodnevno.

U kući Ćilimkovićevih izgleda kako nema podjela na ženske i muške poslove.