Večera za 5 na selu

Natalija postala majka u tinejdžerskim danima pa sinu poručila: 'Nemoj biti na mamu'

Natalija je živi dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla jer je majka 17-godišnjaka koja se tom prilikom prisjetila sebe u toj dobi

RTL.hr
22.11.2022 09:45

Nakon što je završila školu za kuharicu i slastičarku, Natalija Ćilimković je postala konobarica, a zatim Stjepanova majka i domaćica. Iako je rođena u Varaždinskim toplicama, prije nekoliko se godina doselila u Podsused gdje je upoznala svoju novu ljubav, Raifa za kojeg se udala prije dva mjeseca.

Kada je riječ o kulinarstvu, Natalija obožava jesti bureke i zagorske štrukle te najčešće kuha razne vrste variva. Kako bi saznala još pokoji recept, stvorila nova poznanstva, a i za kraj pokazala svoje pečenje slastica, odlučila se prijaviti u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' . Što se tiče njezinih mana u kuhinji, u prvom je redu čistoća radne površine koju ne stigne uvijek očistiti, dok s druge strane kao vrlinu navodi urednosti i upornost.

Na stranu kuhanje jer je njezina najveća ljubav njezin sin s kojim trenutno i nije najlakše.

"Ponosna sam majka 17-godišnjaka. Sada je faza tinejdžera - ludo i šašavo. Bojim se da ne kopira svoju majku jer je ona u tim godinama bila vragolasta, nestašna, neukrotiva te moram priznati da se ničeg nisam bojala previše. Mogu reći da sam bila veoma nestašno dijete", misli 34-godišnja Natalija o svojim tinejdžerskim danima koje upravo proživljava njezin sin Stjepan iz prvog braka.

"Budi pametan. Nemoj biti na mamu", zaključila je Natalija.