Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Natalija iz 'Večere za 5 na selu'

Natalija postala majka u tinejdžerskim danima pa sinu poručila: 'Nemoj biti na mamu'

Natalija je živi dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla jer je majka 17-godišnjaka koja se tom prilikom prisjetila sebe u toj dobi

RTL.hr/ 22.11.2022. u 9:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je završila školu za kuharicu i slastičarku, Natalija Ćilimković je postala konobarica, a zatim Stjepanova majka i domaćica. Iako je rođena u Varaždinskim toplicama, prije nekoliko se godina doselila u Podsused gdje je upoznala svoju novu ljubav, Raifa za kojeg se udala prije dva mjeseca.

Kada je riječ o kulinarstvu, Natalija obožava jesti bureke i zagorske štrukle te najčešće kuha razne vrste variva. Kako bi saznala još pokoji recept, stvorila nova poznanstva, a i za kraj pokazala svoje pečenje slastica, odlučila se prijaviti u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu'. Što se tiče njezinih mana u kuhinji, u prvom je redu čistoća radne površine koju ne stigne uvijek očistiti, dok s druge strane kao vrlinu navodi urednosti i upornost.

Na stranu kuhanje jer je njezina najveća ljubav njezin sin s kojim trenutno i nije najlakše.

"Ponosna sam majka 17-godišnjaka. Sada je faza tinejdžera - ludo i šašavo. Bojim se da ne kopira svoju majku jer je ona u tim godinama bila vragolasta, nestašna, neukrotiva te moram priznati da se ničeg nisam bojala previše. Mogu reći da sam bila veoma nestašno dijete", misli 34-godišnja Natalija o svojim tinejdžerskim danima koje upravo proživljava njezin sin Stjepan iz prvog braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Budi pametan. Nemoj biti na mamu", zaključila je Natalija.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVE JE POČELO KAO ŠALA...

Simpatična Rahela otkrila zašto nema dečka pa otkrila zašto se bojala tog pitanja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba