Večera za 5

Natjecanje unutar natjecanja: Ivanov glavni motiv je napraviti bolju večeru od supruge Iris!

Predzadnji je dan 'Večere za 5 na selu' u Osijeku i okolici, a danas i sutra se supružnici Rusan međusobno bore za bolje ocjene i osobnu pobjedu jednog nad drugim, dok im pobjeda u showu nije toliko važna.

RTL.hr
29.04.2021 10:30

Završnica slavonskog tjedna 'Večere za 5 na selu' posebno je zanimljiva jer će posljednja sva dana odvijati pravo natjecanje unutar kulinarskog natjecanja.

Iris i ja prijavili smo se zajedno u show i glavni nam je motiv da pobijedimo jedno drugo. Večeras mi je cilj pobijediti svoju ženu i to ću napraviti! ", samouvjereno priznaje današnji domaćin Ivan Rusan pa nastavlja: Meni je bitna samo pobjeda nad ženom, barem za bod!"

Večera za 5 na selu

I dok je Ivan siguran u svoje kulinarske sposobnosti, njegova supruga pak misli upravo suprotno – da je ona ta koja bolje kuha u kući Rusan.

Mogu priznati par stvari koje Iva kuha bolje od mene, a to je da bolje peče na ražnju prase, jare, janje jer ja to nisam nikad radila pa to sto posto radi bolje od mene, a ostalo – ništa!", ističe Iris .

Večera za 5 na selu Iris Rusan

Ovotjedna ekipa upoznata je s njihovom malom okladom te vjeruje da su oboje spretni kuhari, ali ipak malu prednost daju Iris. Jesu li u pravu, što će Ivan večeras pripremiti i hoće li dobiti visoke ocjene – pogledajte u 20 sati na RTL-u!