Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kuha u 'večeri za 5 na selu'

Ne traži mnogo, a daje sve zauzvrat! Dame, požurite jer multidisciplinarni Maro si je utabao i stazu za 'Ljub...

Maro Hegediš proputovao je zavidan broj zemlja, tako da djevojke koje dijele ljubav prema odlascima u nepoznate zemlje bi se izvrsno s njim slagale

RTL.hr/ 27.10.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Simpatični Maro Hegediš živi u Pitomači, ali je rođen u Slatini gdje je u ulozi domaćina i poslužio svoju večeru koja izgleda poput rada cijenjenog kuhara s višegodišnjim iskustvom u vrhunskom restoranu. Tek mu je 18 godina, ali već godinama je priželjkivao trenutak u kojem će zablistati u RTL-ovom kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu'. Da je bio ozibljan u svome naumu, bilo je jasno onog trenutka kada je baki obećao da će se prijaviti i to je obećanje ispunio.

Sebe bi opisao kao zabavnog dečka koji uživa u druženju i kuhanju. Svoje slobodno vrijeme rado provodi na nogometnom terenu, ali voli čitanje knjiga, gledanje filmova i odlaske na razne kvizove. "Nogometom se bavim već 10 godina i službeno sam u klubu već dvije godine", otkrio je svestrani Maro Hegediš koji je u odličnoj formi i kondiciji.

Djevojke, Maro već iza sebe ima popriličan popis zemalja koje je posjetio i na njemu ne misli stati pa bi mu dobro i došla djevojka koja voli putovati. "Obišao sam mnogo zemalja i upoznao razne kulture i to je nešto što me najviše veseli kao i nova jela", istaknuo je Maro.

S obzirom na njegovu prošlost i činjenicu da je probao bezbroj svjetskih jela, kao najdražu kuhinju izdvojio je talijansku i azijsku kuhinju. Upravo zbog oduševljenja navedenim kuhinjama, često ćete ga uhvatiti u pripremi piletine i raznih vrsta tjestenine. Omiljeno jelo mu je odrezak pa ovaj gurman svojom najvećom kulinarskom vještinom smatra svoju kreativnost i sklonost eksprimentiranju jela. Zna Maro i svoje mane u kuhinji pa je tako kazao kako zna biti brzoplet prilikom pripreme jela.

Nije krio svoju kompetitivnost zbog čega je jako dobar u sportu te je priznao kako bi volio odnijeti pobjedu jer, kako smatra, time bi dokazao da je najbolji kuhar u svom kraju i to pred televizijskim kamerama. "Volio bih pobijediti ovo je ipak natjecanje, ali i druženje je bitan segment", zaključio je Hegediš.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba