Play ponuda
Play ponuda
BEZ KOMPROMISA

Neki planiraju vjenčanje pa bebu, ali ne i Marina: Njezin plan ne uključuje oboje jer 'jedno i drugo ne ide'

Moglo bi se reći kako karizmatična konobarica voli imati sve konce u svojim rukama, barem kada je njezin život u pitanju

RTL.hr/ 19.10.2022. u 15:45
Play ponuda

S Marinom Novoselac iz Zadrkovca nema premišljanja jer je ona osoba koja točno zna što želi te ne preza ni pred čim. To je jedna od njezinih glavnih crta osobnosti jer je već u studentskim danima odredila određeni dio svog životnog puta. Unatoč diplomi kojom je po struci odgajateljica u vrtiću, ova 32-godišnja konobarica radi u lokalnom kafiću već 14 godina. Kako je i sama istaknula, "ako i ostanem ovdje gdje jesam, sasvim sam zadovoljna i to ne bih mijenjala".

Smatra se otvorenom, komunikativnom i mirnom osobom koja voli doživljavati nova iskustva te sklapati nova poznanstva s ljudima. Kako je i sama istaknula, nekad joj samoća odgovara jer radi dinamičan posao u kojem je veliki dnevni protok ljudi. Između ostalog, svoj mir pronalazi u kuhanju i eksperimentiranju s namirnicama, toga je njezina prijateljica odlučila uzeti sudbinu u njezine ruke i prijaviti je kao kandidatkinju emisije 'Večera za 5 na selu'.

Za sebe je rekla kako voli planirati i imati barem nekoliko solucija na raspolaganju. Tom nam je prilikom otkrila kako "za pet do 10 godina planira imati djecu, ali ne i muža" jer "jedno i drugo ne ide skupa".

Kada je riječ o drugima i kako je oni vide, Marina smatra da su mišljenja podijeljena. "Većinom u početku svi me se boje i misle da sam neka rospija ili tako nešto, ali s vremenom kad me upoznaju shvate da ima i gorih stvari", našalila se Marina.

Za kraj je naglasila kako ima psa i mačku. Oboje su kastrirani mužjaci što je objasnila jednostavnom tvrdnjom: "Svi muški u ovoj kući su kastrirani. Možda je to razlog zašto sam sama".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba