Večera za 5

Nikita Dajčer vraća se na TV ekrane! Sjećate li se kako je 'izletjela' iz 'Big Brothera'?

Nikita je bila u posljednjoj sezoni 'Big Brothera', a nakon nekoliko tjedana, sama je željela izaći iz showa. Sad se vraća na TV ekrane, i to u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu'!

RTL.hr
18.03.2021 18:26

Ususret novoj sezoni 'Večere za 5 na selu' , u kojoj ćemo, među ostalim, gledati i Nikitu Dajčer , kandidatkinju 'Big Brothera' iz 2018. godine, prisjetili smo se njezina sudjelovanja u tom realityju i što je rekla kad je napustila show.

"Ušla sam u Big Brother kuću jer sam željela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane", kazala je tada već bivša stanarka Big Brother kuće.

Nikita je luksuzno zdanje 2018. napustila na svoju inicijativu."Bilo je oscilacija u kući, boljih i lošijih trenutaka, ali ovo je jedno nezaboravno iskustvo i pamtit ću ga samo po pozitivnim stvarima", rekla jeNikita nakon izlaska te dodalada se što prije želi vratiti svomstarom životu.

Notri godine kasnijeNikita se vraća na TV ekrane, i to u 'Večeri za 5 na selu'! Naime, tavlasnica kozmetičkog salona koja već 13 godina radi kao kozmetičarka dolazi iz Lovrana pa ćemo je gledati u jednom od tjedana pred nama.


Nova sezona uskoro na RTL-u

Za goste sve mora biti savršeno- misao je vodilja svake osobe koja priprema važnu večeru... No želje natjecatelja su jedno, a izvedba u kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' često ispadne nešto sasvim drugo!

Bez obzira na ne tako besprijekorne prezentacije, poneko previše začinjeno ili uopće ne začinjeno jelo, kalkulacije, dekoracije, simpatičnu nespretnost pred kamerama - 'Večera za 5 na selu' svakom novom sezonom nastavlja uveseljavati gledatelje zato što s nestrpljenjem iščekuju kandidate koji će ih, osim jelovnikom, razoružati svojim karakterom i spontanošću.