Play ponuda
Play ponuda
'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Nikita ima mnogo talenata pa se bavi tarotom i bioenergijom: 'Iscjeliteljstvo sam doživjela prije dosta godin...

Prva ovotjedna gošća 'Večere za 5 na selu' je nekadašnja cro dance zvijezda!

RTL.HR/ 19.10.2020. u 20:34
Play ponuda

Riječka pjevačica devedesetih je godina osvajala vrhove glazbenih ljestvica u Hrvatskoj, zatim se okušala u operi i glumi, a danas uz sve to još čita tarot, bavi se iscjeliteljstvom i kuha u 'Večeri za 5 na selu'

Kaže da u slobodno vrijeme 'vrti' tarot, a to je pokazala i našoj ekipi s kojom je snimala 'Večeru za 5 na selu'. Osim karata, Nikita se bavi i bioenergijom. 

„Iscjeliteljstvo sam doživjela prije dosta godina. To je bilo kad sam se zaljubila u jednog dečka, no ljubav nije završila sretno, i morala sam otići kod bioenergetičara jer se nisam mogla nositi sama sa sobom i tom količinom energije. Nakon toga sam i sama krenula proučavati bioenergiju te sam tako samu sebe bolje upoznala i tada sam shvatila da si mogu sama pomoći, a rado pomognem i drugima, onima koji to žele“, otkriva Nikita koju u životu pokreće - samo ljubav.

Uz sve navedeno svestrana Riječanka se bavi i trbušnim plesom te obožava kuhati, što joj je i bio motiv za prijavu u RTL-ov kulinarski show.

„Emisija 'Večera za 5 na selu' mi se svidjela jer sam vegan i željela sam predstaviti vegansku prehranu široj publici, a ujedno predstaviti i sebe te moje pjesme. Na večeri ću se potruditi biti otkačena, malo ću i pjevati, ali i zaplesati ako gosti budu htjeli“, otkriva pjevačica.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba