Play ponuda
Play ponuda
'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Nikita o sinu s posebnim potrebama i samohranom majčinstvu: 'On je cijeli moj život... Ide u glazbenu školu i...

Nekadašnja cro dance zvijezda presložila je svoje prioritete kad je postala majka. Danas, kaže, ne bi prihvatila nikakav angažman zbog kojeg bi morala biti odvojena od sina

RTL.HR/ 19.10.2020. u 21:00
Play ponuda

Nikolinu Ivošević poznatiju kao Nikitu nije potrebno previše predstavljati s obzirom na to da je tijekom devedesetih godina bila među najpopularnijima na hrvatskoj dance sceni te je poznata po svom raskošnom vokalu. Njezine pjesme i danas mnogi pamte i rado pjevuše, a uvijek ih vraćaju u neke „dobre stare dane“.

No, mnogo toga se u međuvremenu promijenilo. Osim što je postala veganka i iz Zagreba se preselila natrag u rodnu Rijeku, Nikita je prije 14 godina postala majka.

O tome kakva su njezina iskustva samohrane majke, ali i kakav je njezin sin Antonio, ispričala je pred kamerama 'Večere za 5 na selu'

"On je cijeli moj život, bavim se njime kompletno. Ne bih ga nikad pustila zbog nekakvog velikog posla ili da provodim više dana bez njega, to teško. Sad je veći, prije je bilo najteže. A sad ga mogu dva do tri dana pustiti", rekla je. 

"Inače ima posebne potrebe, poseban je, specifičan je... Dala sam ga u glazbenu školu, svira klavir. Tako da, sad je završio četvrti i krećemo u pet glazbene. Vidi se da je talentiran, otkako je bio bebica. Kupila sam mu bubnjeve i on je bio za tim oduševljen, samo je lupao prirodno, to je bilo tako drago i milo pa sam vidjela da ima u njemu nešto, ipak mamino", govori sa smiješkom o svom 14-godišnjem sinu. 

"Bilo mi je dosta teško jer sam bila sama, a radila sam u kazalištu i teško je bilo da mi netko pomogne ili da uzmem neku dadilju, jaslice, nema šanse, nisam ga htjela dati u jaslice jer to je odvajanje od majke kompletno i to nije dobro za malo dijete, po meni. Jedan frend mi je pomogao puno, dala sam mu sobu, tri puta dnevno smo imali probe, po sat vremena sam izostajal i brzo trči doma malom. A poslije sam se vratila kući", ispričala je Nikita.

Pogledajte video!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba