Play ponuda
Play ponuda
NAJMLAĐA KANDIDATKINJA

Nikolina: 'Još se prilagođavam na selo iako je moj izbor bio da se s obitelji preselimo ondje'

Nikolina Kevo dolazi iz Radešića, naselja u općini Lećevica, rodnog mjesta njezina supruga Ivana. Ondje se s njim i dvoje djece preselila iz Splita, a svoju kuću od milja zove vikendica.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 10.6.2019. u 14:00
Play ponuda

„Moj je bio izbor da se iz grada preselimo na selo. Obitelj mi je na prvome mjestu, a onda ide sve ostalo“, kaže Nikolina te priznaje da ona i suprug sve ravnopravno dijele i da su oboje gazde u kući.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Da, draga“, u šali je komentirao Ivan.

„Suprug Ivan i ja radimo na uređenju kuće i imamo jako puno posla. Pomalo ćemo početi sređivati vrt i tako redom“, otkrila je najmlađa natjecateljica ovoga tjedna te dodala zašto se prijavila u kulinarski show „Večera za 5 na selu“.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Prijavila sam se zato što volim kuhati, to je dio mog kućanskog života i obitelji. Ne znam je li moj meni pobjednički, ali po mom mišljenju - mogao bi biti jer svi pretežno vole ribu i kozice. Ali, vidjet ćemo, gosti će naposljetku reći svoje“, rekla je mlada mama, koja ne skriva kako se njezina obitelj još prilagođava životu u manjem mjestu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Selo je dosta prazno, ali ima dosta životinja. Mi imamo nešto malo kokoši, ali uglavnom je to sve od susjeda. Još uvijek se prilagođavam životu na selu, sve je to još novo za mene - u Splitu nemamo krava, ovaca, teladi!“

Hoće li Nikolina svojim jelovnikom zadovoljiti ukuse ostalih kandidata, pogledajte u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ od 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba