Večera za 5

Nikolina: 'Još se prilagođavam na selo iako je moj izbor bio da se s obitelji preselimo ondje'

Nikolina Kevo dolazi iz Radešića, naselja u općini Lećevica, rodnog mjesta njezina supruga Ivana. Ondje se s njim i dvoje djece preselila iz Splita, a svoju kuću od milja zove vikendica.

RTL.hr
10.06.2019 14:00

Moj je bio izbor da se iz grada preselimo na selo. Obitelj mi je na prvome mjestu, a onda ide sve ostalo", kaže Nikolina tepriznaje da ona i suprug sve ravnopravno dijele i da su oboje gazde u kući.

Nikolina sa suprugom

Da, draga", u šali je komentirao Ivan .

Suprug Ivan i ja radimo na uređenju kuće i imamo jako puno posla. Pomalo ćemo početi sređivati vrt i tako redom", otkrila je najmlađa natjecateljica ovoga tjedna te dodala zašto se prijavila u kulinarski show Večera za 5 na selu".

ovce

Prijavila sam se zato što volim kuhati, to je dio mog kućanskog života i obitelji. Ne znam je li moj meni pobjednički, ali po mom mišljenju - mogao bi biti jer svi pretežno vole ribu i kozice. Ali, vidjet ćemo, gosti će naposljetku reći svoje", rekla je mlada mama, koja ne skriva kako se njezina obitelj još prilagođava životu u manjem mjestu.

krava

Selo je dosta prazno, ali ima dosta životinja. Mi imamo nešto malo kokoši, ali uglavnom je to sve od susjeda. Još uvijek se prilagođavam životu na selu, sve je to još novo za mene - u Splitu nemamo krava, ovaca, teladi!"

Hoće li Nikolina svojim jelovnikom zadovoljiti ukuse ostalih kandidata, pogledajte u novoj epizodi kulinarskog showa Večera za 5 na selu" od 21 sat na RTL-u!