Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Današnji domaćin

Nikša je za volanom cijeli život, a prvi auto razbio je sa 6 godina: 'Uskoro planiram voziti i avion!'

Posljednji ovotjedni domaćin 'Večere za 5 na selu' na Korčuli je 42-godišnji vozač hitne pomoći Nikša Tomašić iz Smokvice.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 27.5.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikša je na otoku poznat kao vozač hitne pomoći, gdje radi već 11 godina, a ističe kako je od malih nogu bio obožavatelj vožnje. „Prvi auto sam razbio sa samo šest godina, a vozio sam sve – od bicikla do autobusa te uskoro planiram voziti i avion“, otkriva svestrani Nikša koji u slobodno vrijeme još pjeva u klapi, voli ribolov i druženja, a član je HGSS-a te brine se za svoj OPG, gdje uzgaja masline, grožđe i proizvodi vino.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

U 'Večeru za 5 na selu' ponajprije se prijavio zbog druženja, kuhanja, ali i pokazivanja ljepota svog otoka. „Zanima me kako će oni koji nisu dio mog društva ocijeniti moje jelo i htio sam isprobati nešto što još nisam“, govori Nikša koji se kroz tjedan sprijateljio sa svim kandidatima pa ne sumnja kako će i na njegovoj večeri biti opuštena atmosfera: „Iako se poznajemo od ranije, sad smo se baš zbližili i ove četiri večere se družimo kao da se znamo 300 godina!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Iako se ekipa dogovorila kako će sve večere ocijeniti desetkama te donirati glavu nagradu, Nikša smatra da je svejedno svima njima stalo do pobjede: „Svi bi mi htjeli pobijediti da izliječimo svoj 'dišpet'. Neću biti razočaran ako se netko ne drži dogovora i svakome puštam na dušu kako će ocijeniti moju večeru.' Kada je riječ o kuhanju, ističe kako voli pripremati tradicionalna dalmatinska jela te kako će se na njegovu tanjuru gotovo uvijek naći riba ili meso.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A kakva će jela danas spremiti za svoje goste i može li upravo Nikša pobijediti – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hmmm?

Jesu li se oni to zaljubili? Između Dragoljuba i Ljiljane frcaju iskre: 'Stvaraju mi se neki pomiješani osjećaji'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba