Play ponuda
Play ponuda
USLAST!

Nova kandidatkinja u istarskom tjednu drži se tradicije: 'Pripremam pravu istarsku večeru'

Iako je danas četvrti dan kuhanja u 'Večeri za 5 na selu' iz Istre, kandidatima će se činiti kao da je prvi jer je Sandra koja je trebala danas kuhati morala odustati zbog privatnih razloga.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 15.12.2022. u 10:30
Play ponuda

Umjesto Sandre, kuhat će nova kandidatkinja, hotelijersko-turistička djelatnica Klaudija, a gosti jedino znaju da će večerati u Žminju. „Svejedno mi je tko će biti - idem se dobro provesti, jesti, piti i družiti se i smijati“, rekao je Gabriel, a Slađana dodala: „Nadam se da će se taj netko novi uklopiti u ekipu i da će se slagati s nama kao Sandra.“ No sigurno znamo da će se Slađani svidjeti što nova domaćica priprema mesni jelovnik. „Pripremam pravu istarsku večeru“, rekla je Klaudija koja svoju večeru priprema u čast bake i mame koje su je naučile kuhati.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

U ponedjeljak je domaćica bila Snježana koja je za svoju večeru osvojila 38 bodova, u utorak je kuhala Slađana i dobila maksimalan broj bodova, jučer je kandidatkinje ugostio jedini ovotjedni muški natjecatelj Gabriel, koji je za svoja jela osvojio 31 bod, a danas će kuhati kandidatkinja Klaudija koja je zamijenila Sandru. Kako će se gostima svidjeti njezin tradicionalan jelovnik - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba