Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
A I NEKA DRUGA POZNATA LICA...

Nova sezona, nove radosti - prvi put u kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' kuha svećenik, a stiže i Jovan iz 'Ljubav je na selu'!

Najzabavnija emisija o kuhanju u kojoj se, osim posluženih specijaliteta tipičnih za kraj iz kojeg dolaze natjecatelji, nerijetko ocjenjuje i njihov karakter - uskoro stiže na program RTL-a!

Image

Sa samog istoka Hrvatske, iz mjesta Mlaka Antinska stiže Jovan Karapandža. Sa samo trideset godina, ovaj mladi Slavonac već je vlastitim rukama izgradio poljoprivredno carstvo, a svojim izgledom oduzima dah gdje god se pojavi. Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan, iskren i znatiželjan, a vrijeme voli provoditi jašući konje ili izlaziti s prijateljima. No, ispod njegove impozantne vanjštine, krije se podjednako zadivljujuća topla duša puna nježnosti koja strpljivo čeka svoju srodnu dušu.

RTL.HR/ 12.3.2021. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za goste sve mora biti savršeno - misao je vodilja svake osobe koja priprema važnu večeru... No želje natjecatelja su jedno, a izvedba u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ često ispadne nešto sasvim drugo!

Bez obzira na ne tako besprijekorne prezentacije, poneko previše začinjeno ili uopće ne začinjeno jelo, kalkulacije, dekoracije, simpatičnu nespretnost pred kamerama - „Večera za 5 na selu“ svakom novom sezonom nastavlja uveseljavati gledatelje zato što s nestrpljenjem iščekuju kandidate koji će ih, osim jelovnikom, razoružati svojim karakterom i spontanošću. Što možemo očekivati u novim epizodama te zanimljive, zabavne i nepredvidive emisije, otkrila nam je producentica showa Marija Jelena Zen.

Image
Foto:
Image

„Gledatelje ćemo još jednom povesti na putovanje kroz cijelu Hrvatsku. Kuhalo se i snimalo od Baranje, Slavonije, preko središnje Hrvatske, Istre i Kvarnera pa sve do Dalmacije. Pripremala su se razna tradicionalna jela, ali i starinska jela na nešto moderniji način. Kandidati su, kao i svake sezone, šaroliki i živopisni, a za stolom će se opet pronaći i poneko poznato ime poput farmera i zavodnika Jovana Karapandže iz emisije 'Ljubav je na selu' ili Nikite Dajčer iz 'Big Brothera'. A svakako je najzanimljiviji detalj sezone što prvi put u emisiji 'Večera za 5 na selu' imamo svećenika i što smo kuhali u Župnom dvoru. Gledatelji od novih epizoda mogu očekivati istinsku zabavu, zanimljive kandidate, neukusne komentare i ukusna jela!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svaki tjedan gledat ćemo petero novih natjecatelja koji će svojim jelovnikom pokušati oduševiti svoje goste, ali i gledatelje pred malim ekranima, nadajući se da je to dovoljno za glavnu nagradu. Samo o njima ovisi hoće li pritom prezentirati posebnosti, običaje i tradicionalna jela svog kraja ili će se upustiti u neku odvažniju kulinarsku priču. A večera koju će obilježiti dobra hrana, još bolje druženje i najbolje ocjene, svaki će tjedan jednom domaćinu donijeti nagradu od 5000 kuna dok će gosti tog tjedna osvojiti po 1000 kuna.

Tko se u show prijavio u želji da pokaže svoje kulinarske vještine, a tko misli da je njegov karakter tajni začin za sva jela - ne propustite pratiti u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu' uskoro na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba