Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Novi kandidati, novi okusi i novi zanimljivi obrati…

Finalni tjedan „Večere za 5 na selu“ ugostit će kandidate iz Bjelovara i okolice, a hoće li se natjecatelji više brinuti oko jela ili međuljudskih odnosa, ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati samo na RTL-u!

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 9.3.2020. u 11:42
Play ponuda

DRAŽEN KOCIJAN

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Radijski voditelj i poduzetnikDražen Kocijan dolazi iz Bjelovara, a gledatelji ga poznaju iz emisija „Big Brother“ i „Tri, dva, jedan - kuhaj!“. Kocka kaže kako ga zabavlja sudjelovati u raznim emisijama pa je to jedan od razloga što se prijavio u „Večeru za 5 na selu“. Naravno, važno je i druženje, sklapanje novih poznanstava i to što uvijek kuha s ljubavlju. Drugi mu je posao to što ima kozmetički salon za pedikuru i masažu, doduše, ne bavi se direktno s tim, ali ako je potrebno, kaže da bi mogao nekoga izmasirati. Otkriva kako najviše voli talijansku kuhinju, može se pohvaliti kako izvrsno spravlja variva, sarme, punjene paprike, kotlovinu, roštilj i gulaše, a nikada nećete pogriješiti ako mu poslužite piletinu na bilo koji način ili fileke!

DIANA BELOŠEVIĆ

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Diana Belošević je 29-godišnja prodavačica koja dolazi iz mjesta Brezovac pokraj Bjelovara, a zbog ljubavi prema kuhanju odlučila se prijaviti u show „Večera za 5 na selu“. Obožava talijansku i meksičku kuhinju i ne boji se eksperimentirati s umacima. Omiljeno joj je jelo teletina u umaku i riža, a njezini bližnji su presretni što uvijek napravi više vrsta jela - za svakog ponešto. Za sebe će reći da je vrlo vesela osoba koja u slobodno vrijeme peče razne slastice i radi u trgovini s balonima.

MIRELA FIŠTROVIĆ

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Mirela Fištrović dolazi iz mjesta Berek pokraj Bjelovara i premda je po zanimanju frizerka, ima obrt za proizvodnju kolača. Priznaje da čak i u slobodno vrijeme peče kolače i brine se o raznim životinjama; kokošima, svinjama, ovcama, puricama... Preferira tradicionalnu kuhinju i najčešće spravlja jela od piletine. Nikad neće odbiti knedle sa šljivama i pohanu hranu, a svojom manom smatra to što uvijek previše skuha. Za sebe kaže da je komunikativna i druželjubiva , uvijek željna zabave i novih iskustava pa je za nju prijavljivanje u „Večeru za 5 na selu“ bio pravi izbor.

DENIS GOLEK

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Denis Golek u „Večeru za 5 na selu“ prijavio se kako bi pokazao svoje kulinarsko umijeće, a i voli izazove, pa je prije sudjelovao i u emisiji „Ljubav je na selu“. Taj je 28-godišnjak po zanimanju konobar i smatra da nema mana u kuhanju, a kao svoju vrlinu ističe to što uvijek sve počisti za sobom. Denis najradije bira tradicionalnu kuhinju, a najčešće spravlja razna variva. Sebe smatra zabavnom osobom, a uvijek će biti sretan ako mu pripremite pečenu piletinu. U slobodno vrijeme bavi se vježbanjem, crtanjem i sviranjem bubnjeva.

SANJA GOLEC

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sanja Golec dolazi iz Bjelovara, po zanimanju je ekonomistica, a radi kao voditeljica poslovnice. U kulinarski show „Večera za 5 na selu“ prijavila se ponajprije zbog zabave i druženja, a velika joj je želja pokazati svoj voljeni grad. Osim kuhanja, opušta se uz crtanje, slikanje i šetnje, a za sebe kaže da se voli puno smijati, voli ljude i vrlo je strpljiva. Preferira tradicionalnu kuhinju, a najčešće priprema variva, meso i pečenje. Uvijek će rado kušati piletinu u umaku od gljiva, kao i eksperimentirati s jelima, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što se često žuri.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'DVOLIČNI SU'

Meri i Davor za RTL.hr o polufinalistima: 'Neki nisu zaslužili doći ni do pola showa, kamoli do finala'

Play ponuda

Više s weba