Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE PROPUSTITE

Novi tjedan, novi kandidati: Sven, Nedjeljka, Sanela, Mateo i Božidar stižu u 'Večeru za 5 na selu'!

Ovaj tjedan show 'Večera za 5 na selu' ide u grad sira – Bjelovar.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 31.5.2021. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

 A u Bjelovaru i okolici će se za titulu najboljeg i glavnu nagradu boriti redom inženjer računarstva Sven, domaćica Nedjeljka, frizerka i kozmetičarka Sanela, pekar Mateo te umirovljenik i kuhar Božidar.

SVEN PEREC

Inženjer računarstva Sven Perec, koji radi kao programer u banci, dolazi iz Bjelovara, ima 35 godina i u „Večeru za 5 na selu“ prijavio se zbog zabave i novog iskustva. Osim toga, djevojka i on se bave uzgojem batata, što će gostima ponuditi i na svojoj večeri. Za sebe kaže da je vesela osoba, u slobodno vrijeme najradije ide u ribolov, a ponekad i planinari te se bavi fotografijom. Na večeri mu je najvažnija hrana, a potom ambijent, dekoracija i ostalo. Iako najčešće priprema mesna jela, voli eksperimentirati i prilično je samokritičan, ali smatra da je to dobra osobina zato što potiče napredak. Iskreno kaže kako prilikom kuhanja zaprlja previše posuđa i da mu slastice nisu jača strana.

NEDJELJKA KARADŽA

Domaćica Nedjeljka Karadža živi u Bjelovaru, ima 60 godina i u kulinarski show „Večera za 5 na selu“ prijavila se zato što se jako veseli druženju i novim iskustvima. Za sebe kaže da je vrlo komunikativna i otvorena osoba koja se u kuhanju drži tradicije. Jako voli kuhati pa to ističe kao svoj adut za pobjedu. Najčešće spravlja variva i meso, koje joj je uz prilog i omiljeno jelo, a ponosi se i svojom kremšnitom. Svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što je brzopleta, no naposljetku sve ispadne dobro jer su njezine vrline - organiziranost i spretnost.

SANELA HORVAT

Frizerka i kozmetičarka Sanela Horvat ima 29 godina, a za sebe kaže da je komunikativna, društvena, iskrena, ambiciozna i talentirana. Osim toga što uživa u kuhanju za svoju obitelj, sa suprugom se bavi izradom licitarskih i medičarskih proizvoda te svijeća i lampaša. Voli sve kuhinje, najčešće kuha govedinu, a omiljeno joj je jelo pohani oslić s blitvom i bijelim lukom te domaći široki rezanci s tikvicama i gljivama. Brzina i spretnost njezini su aduti, a u „Večeru za 5 na selu“ prijavila se zbog zabave i druženja. Smatra da kuha jednako dobro kao što i šminka pa upozorava druge kandidate da im je konkurencija jaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

MATEO ADAMOVIĆ

Pekar Mateo Adamović ima 18 godina, dolazi iz Bjelovara i za sebe kaže da je pravi veseljak. Kuhati je počeo sa samo 11 godina i ta velika ljubav prema kuhanju upravo je jedan od razloga prijave u „Večeru za 5 na selu“. Naravno, vesele ga i novo iskustvo te druženje s novim ljudima. U svoje slobodno vrijeme pleše u KUD-u Bjelovar. U kuhinji voli eksperimentirati, najčešće kuha mesna jela, a naglašava kako mu priprema slastica ide jako dobro. Na svojoj večeri nikako ne bi volio imati kandidate koji su došli samo zbog pobjede, a najveći kriterij prilikom ocjenjivanja će mu biti hrana.

BOŽIDAR MIODRAGOVIĆ

Umirovljenik Božidar Miodragović ima 66 godina, po zanimanju je kuhar i dolazi iz Bjelovara. U „Večeru za 5 na selu“ prijavio se kako bi pokazao svoje vještine i ne krije kako mu je pobjeda u emisiji jako važna. Predsjednik je Udruge kuhara grada Bjelovara i često sudjeluje u kulinarskim natjecanjima, gdje ponekad bude i sudac. Najradije spravlja specijalitete domaće kuhinje, voli i mediteransku hranu, a omiljeno mu je jelo šaran na rašljama. Za sebe kaže da je dobrodušan i da voli pomagati ljudima, a svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što uvijek kuha s ljubavlju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
PRIČALA KROZ SUZE

Iza Gabrijelinog osmijeha krije se tužna priča: Majka ju je ostavila, a zbog toga su je maltretirali vršnjaci

Show 'Večera za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STIGLE DAME

Dragoljub pripremio ruže, Doni paše Ivanova pažnja, a Zvonko odmah zavodi: 'Već goriš, moram te gasiti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba