Play ponuda
Play ponuda
Gosti nisu impresionirani

Očekivanja su bila velika, a ocjene ponovno male: Danijela dobila 24 boda

Nakon zanimljivog druženja kod najmlađe kandidatkinje Mije, došao je red da u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ svoje specijalitete posluži Danijela

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 3.7.2019. u 22:15
Play ponuda

Večerašnja domaćica u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ bila je Danijela, koja živi u Međimurju, u mjestu Pušćine, kamo se preselila zbog ljubavi.

Danijela je svoj jelovnik posvetila hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a sastoji se od predjela naziva Srebro zlatnog sjaja, glavnog jela Hvala, Vatreni i deserta Tamni dres. Goste su dočekale koze, što se svima jako svidjelo, a nakon tog prvog oduševljenja popili su aperitiv. Poslije zdravice sjeli su za stol u dvorištu da bi im domaćica poslužila sirovu mrkvu i peršin, šaleći se da je to predjelo.

Bogat meni

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ubrzo je donijela juhu od fazana, koju su svi šutke jeli. „Juhu ne smatram predjelom, svidjela mi se domaća tjestenina, ali ništa posebno nisu mi bile mesne okruglice“, rekla je Mia, a Franji je bilo preslano.

Mia nije znala kako će joj se svidjeti glavno jelo pa je jela voće sa stola. Potom je domaćica poslužila kotlovinu s fazanom i povrćem, a Franjo je u šali komentirao: „Odričem se mahuna u korist Mije.“

Uslijedio je desert, pogačice s čvarcima, a Sanja je rekla: „Očekivala sam nešto mokro.“ Mia je malo zamjerila Danijeli što uz pogačice nije poslužila sir ili vrhnje, ali desert joj se svidio.

Pokloni smekšali goste

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Danijela ih je potom iznenadila malim darovima koje su napravila njezina djeca, što je svim kandidatima bilo simpatično i slatko.

Sanja je dala sedmicu jer smatra da je to prosječna ocjena Danijeline večere, Snježana se odlučila za ocjenu osam zato što juha nije predjelo i desert je bio presuh, Franjo je bio razočaran večerom jer je Danijela domaćica i puno više vremena provodi u kuhinji pa se odlučio za ocjenu tri, a Mia se odlučila za šesticu jer juha nije predjelo i nije joj se svidjela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kako će se Snježana pripremiti za zahtjevne goste i hoće li ih uspjeti oduševiti svojim jelovnikom, ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba