Play ponuda
Play ponuda
USLAST!

Očekuje vas puno pjesme, veselja, gomila domaće hrane i spretnih kuhara

Ovaj tjedan u kulinarskom showu “Večera za 5 na selu” svoje će specijalitete predstaviti kandidati iz rodne Slavonije, i to čak iz dvije županije - Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske!

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 6.7.2019. u 11:00
Play ponuda

JASMINA RISTIĆ, 39

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Jasmina je domaćica koja dolazi iz Bobote, gdje se preselila iz Osijeka kad se udala. Majka je dvoje djece, a sa suprugom radi na njihovu gospodarstvu. Do tada nikada nije radila na nekom selu, ali je vrlo brzo naučila kako se brinuti o svemu na imanju, ponajprije o životinjama od kojih imaju svinje, telad, junad, piliće, patke, purane..., a uzgajaju i puno povrća. Jasmina nema puno slobodnog vremena, pa kad može, čita ili odlazi u šetnju. Voli kuhati i kaže da je jako dobra u tome jer je brza i organizirana. Najradije kuha tradicionalna jela, i to najčešće mesna, od čega najviše voli piletinu. Sudjelovanje u showu smatra izazovom zato što voli kuhati i uvijek želi probati nešto novo.

TIHANA PAVIĆ VARGA, 32

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tihana dolazi iz Osijeka i majka je jednog sina. Radi u školskoj knjižnici, a u slobodno vrijeme uživa u igri sa sinom, čitanju i vožnji biciklom. Osim pečenja kolača, voli folklor i čitati knjige, kao i duge šetnje sa sinom i suprugom jer kaže da je to najbolje opušta. U kuhanju daje sve od sebe i smatra da tako najbolje izražava kreativnost. Omiljena joj je kuhinja talijanska jer voli sve vrste tjestenine, kao sve vrste okusa i uvijek želi probati nešto novo. U show se prijavila zbog znatiželje jer želi doživjeti novo iskustvo, izaći iz svoje sigurne zone i upoznati nove ljude.

STJEPAN SERTIĆ, 64

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Stjepan je profesor tjelesnog odgoja iz Vinkovaca, koji na Bosutu ima splav na koji dolaze djeca na lađarenje. Otac je dvoje djece, a slobodno vrijeme najradije provodi pecajući na Bosutu te u udruzi Vinkovački lađari, čiji je i predsjednik, a organiziraju i Maraton lađa za osobe s invaliditetom. Stjepan obožava kuhati i peći kolače, najviše voli tradicionalnu slavonsku kuhinju, ali kuha sve što mu u određenom trenutku padne na pamet. Njegova je specijalitet sarma, a omiljeno jelo perkelt od soma. Smatra da je odličan u kuhanju i da su njegova jela uvijek ukusna jer ih priprema s ljubavlju. U show se prijavio jer želi drugima pokazati svoje kulinarske sposobnosti i dobro se zabaviti.

GABRIJELA SABLJO, 22

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Gabrijela je mlada studentica iz Čepina u blizini Osijeka koja studira rani i predškolski odgoj. Obožava djecu i puno radi s njima, a ima i mopsa po imenu Maxi. U slobodno vrijeme voli rolanje i šetnje sa psom. Njezina obitelj ima vrt u kojem uzgajaju povrće poput rajčice, krastavaca, mrkve, luka... Gabrijela također voli kuhati i većinom priprema delicije za obitelj i priznaje da su to njezini najveći kritičari. Jako voli tradicionalna turska i slavonska jela, no ne boji se kušati nove recepte. Obično priprema tjesteninu s različitim vrstama umaka, a priznaje da je loša u desertima i zato ne pravi često kolače. Obitelj ju je nagovorila da se prijavi za show, a ona bi željela probati nešto novo i vidjeti kako će se nekome osim njezine obitelji svidjeti njezina jela.

JASNA BLAŽEVIĆ TRELEC, 42

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Domaćica Jasna dolazi iz Tenje, majka je petero djece, koja se brine o svemu u kući. Voli cvijeće i u svom vrtu uzgaja sve vrste voća i povrća, a prije je radila zlatovez. Nije previše natjecateljski raspoložena, samo se želi dobro zabaviti i doživjeti nešto novo. Jako voli kuhati, ponajprije za svoju djecu i supruga, a preferira zdravu prehranu s puno povrća. Često priprema teletinu ispod peke, punjenu teletinu te različite juhe i variva. U show se prijavila kako bi vidjela kako je sudjelovati u takvoj emisiji, a ne samo gledati na televiziji i komentirati.

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba