Play ponuda
Play ponuda
U 20.15 SATI

Od njegovateljice Marine do cvjećarice Katarine: Upoznajte ovotjedne kandidate 'Večere za 5 na selu'!

Petero novih kandidata pokazat će koliko su vješti kuhari i domaćini da bi u petak dobili nagradu od 5000 kuna, a oni su cvjećarica Katarina, njegovateljica Marina, agentica za zapošljavanje Antonija, umirovljenica Mirjana i recepcionar Slobodan.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 26.9.2022. u 12:45
Play ponuda

KATARINA TRKULJA (40)

Katarina Trkulja

Katarina Trkulja

Katarina Trkulja dolazi iz mjesta Selnica kraj Čakovca, a po zanimanju je cvjećarica. Za sebe kaže da je samokritična, direktna i uporna, a u emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavila se najviše zbog druženja i novog izazova. Katarina uzgaja povrće u svom vrtu, a najviše od svega voli pripremati, ali i jesti međimursku gibanicu. Omiljeno jelo joj je odrezak, najčešće kod kuće kuha tjesteninu, a naglašava da najviše voli austrijsku kuhinju, što i ne čudi s obzirom na to da radi u Austriji.

MARINA JANKOVIĆ (56)

Marina Janković

Marina Janković

Marina Janković dolazi iz Varaždina, a po zanimanju je njegovateljica. U emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i upoznavanja novih ljudi. Za sebe kaže da je komunikativna, vesela i susretljiva, a u slobodno vrijeme bavi se šivanjem i brine se oko cvijeća. Marina nema omiljeno jelo koje voli kuhati, ali priznaje da obožava slatkiše pa ne čudi što su joj omiljeno jelo kolači. Kao svoju vrlinu u kuhinji navodi brzinu, a mana joj je to što, priznaje, slabo posoli jelo.

ANTONIJA EMBREUŠ (28)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Antonija Embreuš

Antonija Embreuš

Antonija Embreuš dolazi iz Donjeg Vidovca, radi kao agentica za zapošljavanje, a gledatelji su je već mogli vidjeti na malim ekranima u emisiji 'Ljubav je na selu'. Za sebe kaže da je komunikativna, ambiciozna, ljubazna, ali ponekad i brzopleta. U slobodno vrijeme voli voziti role, plivati i boraviti u prirodi, a od svega najčešće kuha gulaše. Antonija otkriva da joj je vrlina u kuhinji to što kuha s ljubavlju, a omiljeno jelo su joj dagnje. U emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavila se ponajviše zbog dobre zabave.

MIRJANA MARČEC (63)

Mirjana Marčec

Mirjana Marčec

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Pet parova ostalo je u kući 'Superpara'. Tko vam je favorit?

Umirovljenica Mirjana Marčec dolazi iz Varaždina i za sebe kaže kako jako voli peći kolače, ali i da je još više veseli kad drugi uživaju u njima. Nakon što se udala, otkriva, počela se ozbiljnije baviti kuhanjem, a svoje prvo jelo Mirjana je skuhala sa samo 13 godina - pretepeni grah. U slobodno vrijeme voli šetnje i vožnje biciklom, a aktivna je i u lokalnoj zajednici. U kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila se zato što voli druženje i upoznavati nove ljude.

SLOBODAN BAHUNEK (56)

Slobodan Bahunek

Slobodan Bahunek

Slobodan Bahunek dolazi iz Varaždinskih Toplica, gdje radi kao recepcionar u hotelu Minerva. Za sebe kaže da je komunikativan i voli društvo, kao i kuhanje, što je i bio glavni razlog njegove prijave u 'Večeru za 5 na selu'. Osim kuhanja, njegova velika strast je vino i vinogradarstvo pa svoje slobodno vrijeme provodi u svom vinogradu i u druženju s unukom. Slobodan preferira domaću kuhinju, omiljeno mu je jelo pohana piletina, a kad priprema neku hranu, ne voli da mu se itko petlja u posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POŠTENO

Odluka koja je iznenadila baš sve! Evo zašto su Max i Veronika izašli iz showa: 'Nismo drugima htjeli uzimati mjesto'

Play ponuda

Više s weba