Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Olgica iza sebe ima deset godina sretnog braka i dvoje djece, a usto je i posvećena poslu: 'Radim u školskoj ...

Olgica Koren ima dvoje djece, u sretnom je braku, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi razbila monotoniju svakodnevice.

RTL.hr/ 22.5.2023. u 18:00
Play ponuda

Varaždinski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorit će medicinska sestra Olgica Koren. 34-godišnjakinja živi sa svojim suprugom, dvoje djece i psom u naselju Remetinec u sastavu Novog Marofa. Slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu ili se bavi nekom fizičkom aktivnošću. Za sebe kaže da je vedra i vesela osoba koja u 'Večeru za 5 na selu' dolazi na nagovor sina koji bi želio vidjeti kako mama kuha pred kamerama, a i sama Olgica otkriva da je jako znatiželjna pa je zanima kako će to sve ispasti. Preferira talijansku kuhinju, a omiljeno jelo joj je sarma.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Opisala bih se kao nasmijanu, vedru, optimističnu i veselu osobu. U životu mi je najbitnija obitelj, udana sam sretnih 10 godina. Imam dvoje djece - dva dečka od devet i četiri godine. Radim kao medicinska sestra u školskoj medicini", zaključila je Olgica. Većinu svog radnog vremena je na terenu pa je Olgici jako važno biti u formi. "Nakon dva poroda ipak ostanu posljedice pa se teže vratiti u formu", ispričala je i otkrila da vježba u teretani.

"Prijavila sam se da razbijem svakodnevnu monotoniju. Svaki dan samo posao - kuća…", zaključila je dama.

Nitko se nije namrštio na Olgicu i njezine sastojke, a hoće li zaista njezina večera proći tako dobro, pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' na RTL-u od 20.15 sati. Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba