Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Olivera priprema gozbu za finalnu večeru: 'Cijela će večer biti makedonska!'

Stigao je kraj riječkog tjedna u 'Večeri za 5 na selu', a današnja domaćica je 36-godišnja poduzetnica Olivera Starčević koja živi u Rijeci, a rodom je iz Makedonije

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 13.5.2022. u 10:30
Play ponuda

Nakon četiri dana i četiri mušketira stigao je red da jedna dama pripremi 'Večeru za 5 na selu'. Svi dosadašnji domaćini osvojili su isti broj bodova, ukupno 38, pa tako Zoran, Mate, Arno i Jerko trenutačno dijele prvo mjesto, a večeras će se doznati hoće li ih Olivera nadmašiti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Cijela će večer biti makedonska jer sam rodom iz Makedonije pa želim pokazati svoje specijalitete“, najavila je današnja domaćica koja će od predjela pa sve do deserta pripremiti tradicionalne specijalitete njezina rodnog kraja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Osjećam jako dobra jela i makedonsku tradicionalnu kuhinju bez obzira na to što smo u Rijeci“, predviđa Jerko, a izgleda kako će se njegova očekivanja ispuniti. Kako će se ovotjednim kandidatima svidjeti Oliverini specijaliteti i hoće li bodovno nadmašiti dečke i preoteti im pobjedu – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba