Večera za 5 na selu

Omiljena 'Večera za 5 na selu' odlazi u Koprivničko-križevačku županiju, a novi kandidati već su spremni!

U nadolazećem tjednu 'Večere za 5 na selu' gledateljima će se predstaviti referentica Andreja Tasoti, poduzetnik Damir Lacković i njegova supruga, ekonomistica Rea Lacković, zatim vatrogasac Mirko Večerić te kuhar Marko Češnjaj.

RTL.hr
30.10.2021 11:00

Nakon zabavnih kandidata iz Zagreba i okolice, RTL-ov kulinarski show odlazi u Koprivničko-križevačku županiju, gdje će u Koprivnici i okolici kuhati pet novih i zanimljivih kandidata. Svi će se maksimalno potruditi kako bi napravili dobru večeru te ostavili dobar dojam na svoje goste.

Andreja Tasoti (48)

Andreja je 48-godišnja administrativna referentica iz Koprivnice koja za sebe kaže da je vesela, tvrdoglava, ali i pravedna. Kaže da nema dlake na jeziku pa će ovaj tjedan sva jela komentirati i ocijeniti onako kako zaista misli, a u RTL-ov kulinarski showprijavila se kako bi upoznala nove ljude, ali i vidjela kako 'Večera za 5 na selu' izgleda ispred kamera. Svoje kulinarske sposobnosti na ljestvici od jedan do pet ocjenjuje - šesticom, a najviše preferira kontinentalnu hranu. Spretna je u pripremi mesnih jela, no priznaje da nije najspretnija s izradom slastica. U slobodno vrijeme voli se družiti s obitelji, a svaki slobodan trenutak koriste za putovanja.

Večera za 5 na selu, Andreja

Damir Lacković (32)

Damir ima 32 godine i dolazi iz Đurđevca, a po zanimanju je IT poduzetnik. Omiljenu emisiju 'Večeru za 5 na selu' prati od samih početaka i već je neko vrijeme razmišljao o prijavi, a sad je to napokon i učinio. Jako je znatiželjan kako će izgledati kuhanje pred kamerama te ističe kako ima jako veliku volju za kuhanjem. Kaže kako nema mane u kuhanju, a vrlina mu je preciznost kod pripreme jela. Najčešće priprema mesne specijalitete, ne voli praviti deserte, a preferira talijansku kuhinju. Vrlo je opušten, komunikativan te se voli šaliti, pa je tako iz šale u show prijavio i svoju suprugu Reu, koja će također sudjelovati u ovom kulinarskom tjednu.

Večera za 5 na selu, Damir

Mirko Večerić (33)

Mirko ima 33 godine te je po zanimanju vatrogasac, a u Đurđevcu je poznat kao - vatrogasac Mirko! Vrlo je vedar, opušten i komunikativan te voli kuhati. U emisiju se prijavio jer je njegova majka bila oduševljena kad joj je prvi put skuhao grah, pa se nada da će njegovim specijalitetima jednako oduševljeni biti i ovotjedni kandidati. Voli pripremati i jesti tradicionalna jela i domaće namirnice, a mnoge od njih uzgaja u svom vrtu. Kao manu u kuhinji ističe brzopletost, no vrlina mu je što se brzo snađe pa se nada kakoništa neće poći po zlu tijekom kuhanja.

Večera za 5 na selu, Mirko

Rea Lacković (26)

Rea je 26-godišnja ekonomistica rodom iz Virovitice, no trenutačno živi u Đurđevcu. Ondje se preselila nakon udaje za supruga Damira Lackovića koji ju je nagovorio na sudjelovanje u showu pa će na kraju tjedna doznati tko je od njih dvoje bolji kuhar. Opisuje se kao vesela, komunikativna, uporna i tvrdoglava osoba koja ima različite interese i hobije. Naime, Rea piše food blog, volontira u udruzi s djecom, vozi bicikl te voli kuhati i peći kolače. Preferira talijansku i azijsku kuhinju pa će biti zanimljivo vidjeti što će ponuditi gostima - hoće li ići na moderna ili tradicionalna jela. Kaže da često zna pretjerati s količinama kad kuha, a vrlo joj je važno da je hrana dobro začinjena.

Večera za 5 na selu, Rea

Marko Češnjaj (34)

Marko ima 34 godine, dolazi iz Koprivnice i po zanimanju je kuhar. U 'Večeru za 5 na selu'prijavio se kako bi pokazao svoje kulinarske vještine, ali i upoznao nove prijatelje. Za sebe kaže da je vrlo društvena osoba koja voli pomagati ljudima. Voli pripremati tradicionalna jela, ali na nešto drugačiji način u kombinaciji s drugim svjetskim kuhinjama. Puno pažnje pridaje dekoraciji stola i prezentaciji jela. U slobodno vrijeme voli igrati košarku i isprobavati nove recepte te bi jednog dana volio otvoriti vlastiti restoran.

Večera za 5 na selu, Marko

Novi tjedan 'Večere za 5 na selu' u Koprivnici i okolici pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!