Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Novi tjedan

Omiljena 'Večera za 5 na selu' odlazi u Koprivničko-križevačku županiju, a novi kandidati već su spremni!

U nadolazećem tjednu 'Večere za 5 na selu' gledateljima će se predstaviti referentica Andreja Tasoti, poduzetnik Damir Lacković i njegova supruga, ekonomistica Rea Lacković, zatim vatrogasac Mirko Večerić te kuhar Marko Češnjaj.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 30.10.2021. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon zabavnih kandidata iz Zagreba i okolice, RTL-ov kulinarski show odlazi u Koprivničko-križevačku županiju, gdje će u Koprivnici i okolici kuhati pet novih i zanimljivih kandidata. Svi će se maksimalno potruditi kako bi napravili dobru večeru te ostavili dobar dojam na svoje goste.

Andreja Tasoti (48)

Andreja je 48-godišnja administrativna referentica iz Koprivnice koja za sebe kaže da je vesela, tvrdoglava, ali i pravedna. Kaže da nema dlake na jeziku pa će ovaj tjedan sva jela komentirati i ocijeniti onako kako zaista misli, a u RTL-ov kulinarski show prijavila se kako bi upoznala nove ljude, ali i vidjela kako 'Večera za 5 na selu' izgleda ispred kamera. Svoje kulinarske sposobnosti na ljestvici od jedan do pet ocjenjuje - šesticom, a najviše preferira kontinentalnu hranu. Spretna je u pripremi mesnih jela, no priznaje da nije najspretnija s izradom slastica. U slobodno vrijeme voli se družiti s obitelji, a svaki slobodan trenutak koriste za putovanja. 

Damir Lacković (32)

Damir ima 32 godine i dolazi iz Đurđevca, a po zanimanju je IT poduzetnik. Omiljenu emisiju 'Večeru za 5 na selu' prati od samih početaka i već je neko vrijeme razmišljao o prijavi, a sad je to napokon i učinio. Jako je znatiželjan kako će izgledati kuhanje pred kamerama te ističe kako ima jako veliku volju za kuhanjem. Kaže kako nema mane u kuhanju, a vrlina mu je preciznost kod pripreme jela. Najčešće priprema mesne specijalitete, ne voli praviti deserte, a preferira talijansku kuhinju. Vrlo je opušten, komunikativan te se voli šaliti, pa je tako iz šale u show prijavio i svoju suprugu Reu, koja će također sudjelovati u ovom kulinarskom tjednu.

Mirko Večerić (33)

Mirko ima 33 godine te je po zanimanju vatrogasac, a u Đurđevcu je poznat kao - vatrogasac Mirko! Vrlo je vedar, opušten i komunikativan te voli kuhati. U emisiju se prijavio jer je njegova majka bila oduševljena kad joj je prvi put skuhao grah, pa se nada da će njegovim specijalitetima jednako oduševljeni biti i ovotjedni kandidati. Voli pripremati i jesti tradicionalna jela i domaće namirnice, a mnoge od njih uzgaja u svom vrtu. Kao manu u kuhinji ističe brzopletost, no vrlina mu je što se brzo snađe pa se nada kako ništa neće poći po zlu tijekom kuhanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rea Lacković (26)

Rea je 26-godišnja ekonomistica rodom iz Virovitice, no trenutačno živi u Đurđevcu. Ondje se preselila nakon udaje za supruga Damira Lackovića koji ju je nagovorio na sudjelovanje u showu pa će na kraju tjedna doznati tko je od njih dvoje bolji kuhar. Opisuje se kao vesela, komunikativna, uporna i tvrdoglava osoba koja ima različite interese i hobije. Naime, Rea piše food blog, volontira u udruzi s djecom, vozi bicikl te voli kuhati i peći kolače. Preferira talijansku i azijsku kuhinju pa će biti zanimljivo vidjeti što će ponuditi gostima - hoće li ići na moderna ili tradicionalna jela. Kaže da često zna pretjerati s količinama kad kuha, a vrlo joj je važno da je hrana dobro začinjena.

Marko Češnjaj (34)

Marko ima 34 godine, dolazi iz Koprivnice i po zanimanju je kuhar. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi pokazao svoje kulinarske vještine, ali i upoznao nove prijatelje. Za sebe kaže da je vrlo društvena osoba koja voli pomagati ljudima. Voli pripremati tradicionalna jela, ali na nešto drugačiji način u kombinaciji s drugim svjetskim kuhinjama. Puno pažnje pridaje dekoraciji stola i prezentaciji jela. U slobodno vrijeme voli igrati košarku i isprobavati nove recepte te bi jednog dana volio otvoriti vlastiti restoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
MORA MIROVATI

'Sad sam na štakama': Petra nakon 'Braka na prvu' doživjela nezgodu i za RTL.hr objasnila što se dogodilo

Novi tjedan 'Večere za 5 na selu' u Koprivnici i okolici pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba