Večera za 5

Osebujna Jagoda Nikolić: "Ja san Solinka od glave do pete"

Umirovljena računovotkinja iz Solina večeras će svojim gostima pokazati sve čari svoje kuhinje, a osim dobrog jela i pića, glavni sastojci u njezinoj kuhinji su nezaobilazna pjesma i dobro raspoloženje.

Press
11.06.2019 14:00

Jagoda Nikolić (66) rođena je u Solinu i za sebe kaže da je "Solinka od glave do pete", no živi u Splitu. Ova svestrana umirovljenica ima raznovrsne hobije kojima ispunjava vrijeme, a najviše voli fotografirati.

Večera za 5 na selu

"Počela sam se baviti fotografijom da pokažem koliko je naša zemlja lijepa i da ima svega lijepoga, a pogotovo me potaknulo RTL vrijeme jer sam vidjela da traže fotografije vremena i onda sam se tu našla u fotografiranju vremena, oblaka, mora, sunca, plaža, kupača, brodova, brodica, šuma i tako dalje...", kaže Jagoda kojoj fotografiranje pruža neku vrstu mira.

"Čovjek se uživi u fotografiju, mislim da sam među zvijezdama, među ribama, među svemircima, malim zelenima, tada mislim da sam u nekom svijetu koji ne postoji", objašnjava današnja domaćica, koja osim fotografije, ima još jednu ljubav, a to su balote.

Večera za 5 na selu

"Članica sam Udruge branitelja Blatina-Škrape, gdje igramo na balote i osvajali smo raznorazne nagrade. To su gušti kada se svi nađemo, igramo i svađamo se", priznaje Jagoda, koja osim navedenog, ima još mnogo zanimacija.

"Volim raditi tapiserije, nacrtati nešto, volim ples i nekada sam plesala folklor. Volim kuhati pa sam se u Večeru za 5 na selu' prijavila da to pokažem i da dokažem pučanstvu da su sve objavljene fotografije zaista moje. Uz to, u showu mi je bitna pobjeda i dobra zabava jer bez dobrog društva nema pobjede", zaključuje vesela Jagoda.

Večera za 5 na selu

Što će večeras pripremiti svojim gostima i čime će ih iznenaditi, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u