Večera za 5

Otkad je atmosfera za večerom važnija od samog jela?

Neki su Stjepanu zamjerili atmosferu, ali ne i hranu

RTL.hr
10.07.2019 22:13

U showu ' Večera za 5 na selu' kuhao je jedini ovotjedni muški natjecatelj, vinkovački lađar, bećar i profesor tjelesnog Stjepan, i to u uistinu nesvakidašnjoj kuhinji - na otvorenom pokraj Bosuta, a natjecatelje je ugostio na splavu na toj rijeci. Njegov se jelovnik sastoji od predjela imena Inati se Slavonijo , glavnog jela Bosutski bećar i deserta Zlatni dukat . Krasno zvuči, pravi tradicionalni meni s pjesmama i izvođačima", rekla je Tihana, a s njom se složila Gabrijela. No nije im se svidjelo kad su shvatile da je glavno jelo šaran, kao ni to da će večera biti poslužena na rijeci.


Stjepan počastio goste 'slavonskim bombonima'

Poslije deserta Stjepan je priredio prekrasno iznenađenje - na čamcu su doplovili tamburaši! Bili su spektakularni, super mi je to bilo, baš je to vrhunska ideja", rekla je Jasna, a i ostalima je to bilo super. Naravno, uz pjesmu, došao je red i na slavonsko kolo i svi su zaplesali. Večeras je baš sve bilo po mom guštu", rekla je Jasna.

Jasmina je zbog loše atmosfere Stjepanu dala ocjenu osam , Jasna se odlučila za desetku zato što su joj bili super i večera, i ambijent, i doček, Gabrijela je također dala ocjenu deset jer je željela nagraditi Stjepanov trud, a Tihana je dala najmanju ocjenu - sedam zato što ne voli šarana.

Stjepan nije uspio prestići vodeću Jasminu, a hoće li to uspjeti najmlađoj kandidatkinji Gabrijeli - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa Večera za 5 na selu" u 21 sat na RTL-u!