Play ponuda
Play ponuda
NE PROPUSTITE

Otkrivamo detalje nove sezone 'Večere za 5 na selu': Prvi put gosti su si sami morali pripremati predjelo!

): Dalmatinski pjevač, bivša misica i osebujna umjetnica domaćini su prvog tjedna 12. sezone kulinarskog showa!

RTL.HR/ 7.9.2020. u 9:30
Play ponuda

Večeras će se kuhati na jugu Hrvatske, točnije u Šibeniku i okolici, a svestrana umjetnička duša Duška Zaninović Duki iz Bilica bit će prva ovotjedna domaćica. Duška je kreativka bez granica čijim talentima nema kraja. Ona slika i vodi izložbe, dizajnira, izrađuje rukotvorine, piše i pjeva pjesme te proizvodi likere, kekse i džemove. Kao gosti na njezinoj večeri danas će joj na vrata pokucati još neka poznata lica: bivša misica Maja Curavić, pjevač Mile Perkov, animatorica Nataša Divila i veseli umirovljenik Milan Ercegović. Ekipa se nada dobroj zabavi i ukusnoj hrani pa će se Duška potruditi kako bi zadovoljila nepca zahtjevnih gosti. Hoće li joj to poći za rukom i kako će protukandidati ocijeniti njezina jela - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

U PONEDJELJAK KUHA: DUŠKA ZANINOVIĆ

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svestrana umjetnička duša tri su riječi kojima se najbolje može opisati simpatična Šibenčanka Duška Zaninović, poznatija kao Duki. Duška se bavi se slikarstvom te je održala brojne izložbe u Šibeniku i šire, a uz to oslikava te izrađuje odjevne predmete i nakit. No tu njezina kreativnost i talent ne staju, Duška piše i komponira pjesme još od mladosti te pjeva. Osim toga, Duška je zajedno sa suprugom Ivom Zaninovićem izgradila kuću u Bilicama u Šibeniku - ona ju je dizajnirala, a on gradio te su je zajedno uredili svojim rukotvorinama. 

U UTORAK KUHA: MILE PERKOV

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Njegov životni put je vrlo zanimljiv - od policajca do estradnog umjetnika! Mile iz Tribunja je bivši inspektor za narkotike koji je dugo lovio „loše dečke“, a onda je napustio policiju i okrenuo se svojoj strasti - pjesmi! Preferira dalmatinsku kuhinju, a nikada u životu nije napravio desert!

U SRIJEDU KUHA: MAJA CURAVIĆ

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Po zanimanju je profesorica matematike, no lijepa Šibenčanka je mnogima poznatija kao misica! Natjecala se na mnogim izborima ljepote diljem svijeta te skupila brojne titule i nagrade. Uz to, prava je poznavateljica mesa i zna kako dobro ispeći svaki komad mesa!

U ČETVRTAK KUHA: MILAN ERCEGOVIĆ

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Milan je umirovljenik koji uživa u svakom danu: druži se s prijateljima, organizira zabave i večere, voli se kartati, i naravno - kuha po cijele dane! Milan nema dlake na jeziku te će uvijek reći što mu je na pameti pa će biti vrlo zanimljivo čuti njegove komentare za stolom.

U PETAK KUHA: NATAŠA DIVILA

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nataša je animatorica i još jedna kreativka u ekipi koja izrađuje umjetnine od kamenja. Za nju nema boljeg jela od bakalara na sto načina, a na show 'Večera za 5 na selu' gleda kao na idealnu dozu zabave, izazova i okusa pa se zbog toga i prijavila u ovu kulinarsku emisiju.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
I DALJE SU PRIJATELJI

Marija za RTL.hr o večeri i čestitkama sa svih strana: 'Partner Ante iz 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' me odmah nazvao'

Play ponuda

Više s weba