Play ponuda
Play ponuda
JEDNA JEDINA OLJA

Otkrivamo: Najpoznatija splitska vampirica voli glumiti cajku i želi surađivati s Thompsonom

Vampirica, anima, folk pjevačica, liječnica ili jednostavno - Olja. Najzanimljivija kandidatkinja posljednjeg tjedna RTL-ova showa "Večera za 5 - na selu" protukandidate je iznenadila mijenjanjem uloga.

Image
RTL Exkluziv/ 4.10.2020. u 18:30
Play ponuda

"Ja bi prije svega sebe opisala kao jednu hrabru osobu. Ja sam definitivno umjetnica u duši i moj život je umjetnost, moje slobodno vrijeme je umjetnost i uživam u ovome svemu što radim."

Vampirica, anima, folk pjevačica, liječnica ili jednostavno - Olja. Najzanimljivija kandidatkinja posljednjeg tjedna RTL-ova showa "Večera za 5 - na selu" protukandidate je iznenadila mijenjanjem uloga.

"Ti likovi koje ja glumim i predstavljam to su likovi našeg društva. Sve te likove ćete prepoznati među nama. Prepoznat ćete i japanku malu i cajku. Zapravo, prava suština onog gdje idu i kako razmišljaju naše mlade djevojke na žalost. Nju sam stvarno s jednim velikim interesom i zanimanjem odglumila."

Žena sa sto lica svojim najvećim uspjehom smatra rođenje kćeri Paule, a najvećom životnom tragedijom gubitak supruga Marka s kojim je i pokrenula dizajnerski biznis.

"Njegov odlazak je ostavio pregolemu bol. Trebalo mi je da dođem k sebi i jednostavno u meni taj neki dalmatinski bunt se rodio i ja sam morala to na neki drugi način da izbacim."

Iako se 20-godišnja Paula nije htjela priključiti maminim osebujnim performansima - velika joj je potpora.

"Znamo da ima jako puno hejtera, da ima u stvari ljudi koji to ne shvaćaju, jednostavno to ne dolazi do njih i Paula je to odbila jer ne želi imati te situacije neugodnosti."

Splitska vampirica svoje godine krije kao zmija noge, jer mišljenja je da one ne smiju biti prepreka za ovo što čovjek želi i radi.

"Svi se pitaju Olja kolko ti imaš godina, Olja pa ja ne znam ti si majka nije primjereno tvojim godinama da se ti penješ na zidiće, da ti padaš sa zidića, da se bacaš u rijeku i plutaš, da ti se vidi stomak . Znači ja sam rođena 11.03.1383. godine."


Njezini performansi su ti koji su izazvali najviše pažnje, no Olja je prije svega akademska slikarica i dizajnerica čime se jako ponosi.

"Mislim da se djevojke boje staviti taj nakit ne zato što ga možda ne znaju kombinirat nego čini mi se da je sredina kod nas poprilično uskogrudna i postoji stereotip oblačenja i taj nakit je onda nekima preagresivan ili vulgaran, asocijacija na sado-mazo. Svi idu u crkvu pa kako će sad reć vole sado-mazo."

Njezin nakit vrlo je popularan u americi i londonu no i u hrvatskoj je surađivala s estradnjacima. Jedna od njih je pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara.

"S Andreom sam puno radila. Napravila je za splitsku sredinu jedan veliki odmak. A od muških s kim bi voljela surađivat. Mislim da bi za mene bio najbolji Thompson. Zato što je on onako hrabar, on je popularan, on ima taj neki rock stil i stvarno bi bilo inspiracija s njim surađivati."

Možete li zamisliti tu suradnju?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba