Večera za 5 na selu

Ovog tjedna 'Večera za 5 na selu' ide u Zagreb i okolicu: Ovo su novi kandidati!

Novi tjedan donosi nam nove kandidate, recepte i njihove dogodovštine!

RTL.hr
25.10.2021 09:00

Nakon vesele dubrovačke ekipe, unovom tjednu u 'Večeri za 5 na selu' upoznat ćemo kuhare i domaćine iz Zagreba i okolice. Svi kažu kako su se u emisiju prijavili zbog novog iskustva, no neki možda i žele osvojiti glavnu nagradu od 5000 kuna. Nezadovoljnih ne bi trebalo biti zato što postoji utješna nagrada od 1000 kuna, koju će dobiti svi sudionici popularnog showa.

IVAN PUŠIĆ (37)

Ivan Pušić

Ivan Pušić ima 37 godina, dolazi iz Kašine i po zanimanju je automehaničar i lakirer. Taj otac četvero djece za sebe kaže da je duhovit i normalan, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se isključivo zbog zabave i priznaje da jedva čeka sudjelovati u emisiji. Uz obitelj, posao i rad oko kuće, nema previše slobodnog vremena, ali rado uživa u prirodi. Ima vrt u kojem sadi razno povrće, a drži i kokoši. Prije se dosta ozbiljno bavio i borilačkim sportovima, ali u posljednje vrijeme, nažalost, više ne stigne. Ivan preferira tradicionalnu kuhinju, prijatelji ga hvale da izvrsno priprema peku, roštilj i kotlovinu, a svoju preciznost smatra najvećom vrlinom pri kuhanju.

SENA CERIN (25)

Sena Cerin

Medicinska sestra Sena Cerin dolazi iz Zagreba , ima 25 godina, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva, no priznaje i kako joj je velika želja pojaviti se u nekoj televizijskoj emisiji. Za sebe kaže da je otvorena i komunikativna, a kada uhvati malo slobodnog vremena, voli saditi cvijeće, fotografirati i družiti se s obitelji. Svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što je kreativna i voli isprobavati nove recepte, najčešće priprema tortilje te ističe da voli sve kuhinje. Priznaje da je natjecateljskog duha pa bi voljela pobijediti u showu i najviše je živcira kalkuliranje kandidata.

ŽELJKO NOVOSEL (65)

Željko Novosel

Iz naselja Jelševec u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi dolazi 65-godišnji umirovljenik Željko Novosel, koji je prije deset godina sudjelovao u 'Večeri za 5' pa bi volio ponovno doći u emisiju! Željko je sudjelovao raznim zabavnim emisijama i rado se pojavljuje na televiziji, a za sebe kaže da je čovjek koji voli napraviti show. Godinama se bavi glumom i glazbom, a slobodno vrijeme rado provodi u svom vrtu u kojem uzgaja povrće. Budući da mu je zabava na prvome mjestu, pri ocjenjivanju ostalih kandidata najviše će gledati atmosferu i koliko se domaćin potrudio te neće biti strog, a najviše ga živcira kada su ljudi dvolični i za stolom komentiraju kako im je sve odlično, a onda daju niske ocjene.

MAJA PANIĆ HRLLE (55)

Maja Panić Hrlle

Maja Panić Hrlle ima 55 godina, a po zanimanju je slobodna umjetnica, bavi se alternativnom medicinom, slikarstvom, heklanjem, piše poeziju i prozu te knjige o psihologiji i savjetima za žene. Ta Zagrepčanka za sebe kaže da je vesela i vedra, a više je puta sudjelovala u zabavnim emisijama poput 'Shopping kraljice'. Otkriva kako najviše voli maštovitu kuhinju te da puno improvizira prilikom pripreme jela, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što uvijek pripremi previše hrane. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zato što zna da će pobijediti, a vesele je i dobra hrana te prilika da promovira svoj posao.

ALEKSANDAR GRGIĆ (56)

Aleksandar Grgić

Poduzetnik Aleksandar Grgić ima 56 godina, dolazi iz sesvetskog naselja Budenec , a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zato što mu je to jako zanimljiva emisija, voli kuhati i družiti se, a želi i promovirati svoje gospodarstvo Ambient Park, koje se bavi proizvodnjom i preradom proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka robne marke Gabrijel. Imanje je prepuno sadržaja; postoji ugostiteljski objekt, staje, sirana i staza za karting, a ima i vrt u kojem uzgaja povrće. Za sebe kaže da je marljiv, ambiciozan i komunikativan, a u slobodno vrijeme voli ići na skijanje, plivanje, družiti se s prijateljima i, naravno, kuhati. Smatra da je kreativan prilikom kuhanja te dodaje kako u svoja jela voli ukomponirati razne kuhinje i tradicije.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!