Za svoje je goste Zvonimir pripremio predjelo naziva Gospon Klještić, glavno jelo Crnilo koje to nije i desert Bura. Rižoto od škampa oduševio je ekipu, lignje s krumpirom također su svi hvalili, a i desert je dobro prošao. Zvonimir je dobio 38 bodova tako da s Marinom trenutačno dijeli prvo mjesto.

Domaćin je za aperitiv ekipi ponudio lozovaču i travaricu s Pelješca te šljivovicu koju mu je dao Neven. Brzo su odradili aperitiv i počeli s rižotom od škampa. Predjelo je bilo ukusno, riža al dente, škampi, šug, temeljac koji je napravio - sve se osjetilo, vidi se da ima iskustva", rekao je Hrvoje. I Marinu je bilo ukusno i lijepo začinjeno, riža je bila baš po njegovu ukusu, a Elvis je zaključio: Fantastično! Najviše cijenim kod jela kad su okusi balansirani."

Domaćin je za glavno jelo poslužio jadranske lignje s krumpirom. Lignje su bile mekane i ukusne, prilog isto dobar", rekao je Hrvoje, a i Marinu se sve svidjelo: Još je krumpir pokupio sav šug od liganja i bilo je super." Nevenu je također bio pun hvale pa je zaključio: Domaćin je pogodio sve kako treba!"

Sin Duje za kraj je poslužio desert - Zvonimirovu inačicu ledenog vjetra, a svima se svidio izgled kolača. Neven je komentirao kako inače voli sve voće u kolačima, no jako mu se svidio i ovaj samo s jagodama pogotovo što je bio laganiji i osvježavajući. Hrvoje je komentirao kako također voli laganije deserte, no i da je večera bila lagana pa je desert mogao biti malo zasitniji.

Poslije večere dečki su zaigrali neku vrstu boćanja, a potom je uslijedilo ocjenjivanje. Za svoju večeru Zvonimir je dobio po desetku od Elvisa, Nevena i Marina kojima je sve bilo super da bi Marin zaključio: Nijedna manja ocjena ne bi bila fer." Ipak, Hrvoje se nije složio s tim tako da je on dao ocjenu osam i rekao: Dajem ocjenu osam samo zato što mi je draži mesni meni od ribljeg; lignje volim, škampe volim, ali nikako se najesti od toga."

Sutra kuha Elvis, a hoće li on pripremati ribu ili meso - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.