Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LIJEPE USPOMENE

Panta je svoj ukusni brudet miješao omiljenom kuhačom - Špičekom!

Koliko je Vladmiru Pantoviću Panti ostalo u lijepom sjećanju sudjelovanje u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ govori i to što je sačuvao kuhače na kojima je dobivao ocjene!

RTL.HR/ 29.5.2019. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kuhače je, naravno, nazvao prema članovima žirija; Željki Klemenčić, Tomislavu Špičeku i Ivanu Pažaninu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„To mi je uspomena! Nekad sanjam da im kuham, nosim jela i govorim da mi napokon daju desetku! Nikad je nisam dobio, samo devetku. Ti su mi se ljudi i show duboko urezali u srce“, rekao nam je Panta, koji je svoje glavno jelo u showu „Večera za 5 na selu“ odlučio miješati - 'Špičekom'!

U showu „Tri, dva, jedan - kuhaj“ s njim je kuhala njegova supruga Branka, no Panta kaže priznaje kako ipak radije kuha sam.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Oboje volimo kuhati sami. Svaki put kad ona dođe, sprčkamo se malo; ona bi ovako, ja bih onako... Nikako da uštimamo orkestar, ona u C-duru, ja u D-molu“, iskreno kaže Panta, koji se veseli i što će se u „Večeri za 5 na selu“ ponovno sresti s Jasnom i Kristijanom.

„Nakon što smo zajedno sudjelovali u jednom showu, sad ćemo se družiti i u drugom! Postali smo prijatelji, družimo se i oni često dolaze na natjecanja u kojima sudjelujem“, rekao nam je Panta.

A hoće li na kraju tjedna Panta odnijeti pobjedu te kako će kuhati njegova konkurencija, ne propustite pogledati večeras u 21 sat u showu „Večera za 5 na selu“.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba