Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZANIMLJIV NAZIV

Paulinino glavno jelo je njemačko, a vole ga i brojni Hrvati: 'Ovo je vjerojatno najkraći recept na svijetu'

Ovo jelo nitko od gostiju do sada nije probao, ali Paulina ne sumnja da će im se svidjeti jer tvrdi da ga gotovo svi vole

RTL.hr/ 26.11.2022. u 9:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Simpatična Paulina Kleščić se nakon 40 godina rada i života u Njemačkoj sa suprugom vratila u okolicu Samobora. Po zanimanju je prodavačica, ali sada uživa u umirovljeničkim danima te slobodno vrijeme rado ispunjava održavajući vlastiti vrt i okućnicu, šeta i vježba, kako kaže, zbog zdravlja. Kada je riječ o njezinim kulinarskim vještinama, gospođa Kleščić kombinira tradicionalnu i modernu kuhinju.

Paulina je započela pripremu jela, ali od glavnog jela koji nosi naziv 'Sve po pola kile'. "Ovo je vjerojatno najkraći recept na svijetu. Sastojci: sve. Količina: po pola kilograma", našalio se voditelj.

Saša čija je večera bila u sredini tjedna, prokomentirao je kako bi po nazivu glavno jelo moglo biti "džombasto".

Domaćica je otkrila kako je to njemačko jelo jako poznato i ukusno te ga gotovo svi vole. Ono se priprema na velikim feštama jer se može raditi i s količinama od kilogramima ili dva, ali 65-godišnja Paulina tvrdi da je najmanja moguća količina ona koju ona radi - od pola kilograma. "Mislim da je to za nas petero u vrh glave", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gospođa je objasnila kako je ovo njemački meni, a prema njenim riječima, recept je dobila od svoje kolegice kada je pozvala na ručak. "Naši ljudi su jako oduševljeni ovim jelom", zaključila je Paulina.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
hoće li zadiviti protukandidate?

Svestrana dama! Katija otkrila: 'Jednom tjedno imam emisiju, imam svoj salon, bavimo se maslinarstvom...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba