Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Večera za 5 na selu' stiže u Pulu

Petero novih natjecatelja svojim će jelima i gostoprimstvom pokušati zadiviti goste i osvojiti vrijednu novčanu nagradu

U novom tjednu u 'Večeri za 5 na selu' družit ćemo se s kandidatima iz Pule, gdje će se u ulozi kuhara i domaćina naći petero novih natjecatelja. Svi oni imaju želju da se dobro zabave, stvore nova prijateljstva, kušaju raznolika jela i u petak odu kući bogatiji za nova iskustva, a netko i za 5000 kuna. Vjerujemo da će se jesti fino, raznoliko, možda moderno, a možda i tradicionalno, a tko će biti najbolji u istarskom tjednu - ne propustite pratiti u novim epizodama kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' - od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
RTL.HR/ 5.6.2021. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

MAJA KOZINA

Iz Pule dolazi 27-godišnja kineziologinja Maja Kozina, koja za sebe kaže da je optimistična i vesela osoba avanturističkog duha koja voli isprobavati nove stvari pa se zato i prijavila u kulinarski show 'Večera za 5 na selu'. U slobodno vrijeme voli učiti nove stvari, vježbati, ići u prirodu i, naravno, kuhati. Ta osobna trenerica preferira mediteransku kuhinju i velika je pobornica zdravog života i zdrave prehrane. Samu sebe naziva kraljica brzih ručkova, a svojom najvećom manom prilikom pripreme jela smatra to što gleda na energetsku vrijednost hrane i je li ti to što spravlja zdravo.

VIDMARIJO RAŠIĆ

Vidmarijo Rašić ima 34 godine, dolazi iz Pule, trenutačno je nezaposlen, a za sebe kaže da se slaže sa svima i ništa ga ne može izbaciti iz takta. U show 'Večera za 5 na selu' prijavio se zbog dobre zabave i zafrkancije, ali i zato što voli kuhati. Često putuje tako da je upoznao i preferira razne svjetske kuhinje, a posebno kalifornijsku jer je puno boravio ondje. Najčešće spravlja tjestenine, meksičke i azijske specijalitete, kubansku svinjetinu, neobične sendviče i tacose. Najvećom manom u kuhanju smatra to što nikad nije do kraja zadovoljan, a vrlinom eksperimentiranje s jelima.

BARBARA BRKLJAČA

Studentica Međunarodnog poslovanja Barbara Brkljača ima 21 godinu, dolazi iz Pule, a u kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva. Za sebe kaže da je vesela osoba natjecateljskog duha koja obožava voziti motore, bicikle, bavi se snimanjem i glazbom, a velika joj je želja dalje se školovati u inozemstvu. Preferira mediteransku kuhinju, najčešće spravlja variva, a omiljeno joj je jelo pizza. Svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što zna sa začinima i marinadama, a nije sretna što je često brzopleta.

LJUBICA SILJAN

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravna referentica Ljubica Siljan ima 44 godine, dolazi iz Pule, a za sebe kaže da je druželjubiva, vesela, vedra i komunikativna osoba koja voli kuhanje i nove izazove u životu. Njezin dolazak u kulinarski show 'Večera za 5 na selu' nije toliko motiviran pobjedom koliko željom za upoznavanjem novih ljudi, kušanjem jela koja dosad nije probala, a i posebno se veseli novim životnim iskustvima. Svoje slobodno vrijeme najradije provodi u kuhanju i šetnjama prirodom, preferira istarsku i mediteransku kuhinju, a najčešće spravlja razna riblja i mesna jela.

MIRA DE CARO

Iz Vodnjana dolazi 64-godišnja umirovljenica Mira De Caro, koja se sebe kaže da je komunikativna, vedra i energična osoba koja svoje slobodno vrijeme provodi brinući se o maslinama te uživajući u glazbi i plesu. U kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila se ponajprije zbog druženja i zabave, priznaje da bi voljela pobijediti, ali i da joj nagrada nije toliko bitna. Mira preferira domaću kuhinju, najčešće spravlja gulaše, povrća i tjestenine, voli eksperimentirati s jelima i samouvjereno tvrdi da nema mana u kuhanju.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba