Večera za 5 na selu

Petra otkrila kako se nositi s užurbanom svakodnevicom: Antistres terapija koja spaja ugodno s korisnim

Petrini načini opuštanja od posla i rada s ljudima su peglanje, sviranje saksofona i antistres terapija koju ste sigurno probali, ali nikada niste o njoj tako mislili

RTL.hr
14.11.2022 20:30

Negdje između tri jezera, iz Fužina dolazi supruga, majka šestogodišnje djevojčice i voditeljica obiteljskog pansiona Petra Katalinić . Voli raditi s ljudima pa je u turizmu već pet godina, a taj posao voli i uživa u njemu jer, kako je istaknula, nijedan dan nije isti. Ipak, kao i svima, i Petri je ponekad odmor prijeko potreban, a u takvim situacijama se zatvori sama u sobu i pegla. U kuhanje se zaljubila još kao djevojčica, a vjeruje kako je njezina ljubav prema kuhanju došla s obje strane i svih generacija jer su joj otac i brat profesionalni kuhari.

S obzirom na to da je odrasla uz kuhanje, Petra je istaknula kako bi samu sebe opisala kao čokoladnu pralinu – izvana slatku, iznutra još bolju! Zanimljivo je kako je njezina želja za prijavom u RTL-ov kulinarski show 'Večeru za 5 na selu' stara gotovo koliko i njezino zanimanje za kulinarske vještine. U popularni show se prijavila kako bi upoznala nove ljude, ali i da potvrdi je li istina što joj njezina obitelj govori da je odlična kuharica. Vesela i optimistična Petra tvrdi kako nema puno slobodnog vremena pa kada i pronađe pokoji trenutak za sebe, rado ga utroši ga na vježbanje i sviranje saksofona.

Ipak, glazba nije jedina antistres terapija pod ovim krovom. Prva ovotjedna domaćica je otkrila i drugu, fizički zahtjevniju borbu protiv stresa.

"Sada imamo jednu antistres terapiju. Moramo prije toga meso dobro istući da nam bude mekše", izjavila je 28-godišnja domaćica koja se dobro ispuše udarajući po mesu s batom.