Večera za 5 na selu

Pikantna večera kod Melise: 'Volim ljuto, ali ovo je ipak bilo previše'

Treći dan u 'Večeri za 5 na selu' iz Zagrebačke županije kandidate je ugostila najmlađa ovotjedna kandidatkinja, terapeutkinja Melisa.

RTL.hr
07.09.2022 21:18

Simpatična i komunikativna Melisa gostima je poslužila predjelo imena Čarobno jutro, glavno jelo Čudo neviđeno i desert Jaje. Tortilje za predjelo svidjele su se gostima iako su svi komentirali kako su jako ljute, glavno jelo svidjelo se svima osim Silviji, a ista situacija bila je i kad je riječ o desertu jer Silvija ne voli takve kremaste kolače. Naposljetku je Melisa osvojila 33 boda i nije uspjela nadmašiti vodeću Barbaru.

Melisa Muratović

Domaćica je dočekala goste s višnjevcem i travaricom, svi su pili višnjevac i bio im je ukusan. Nakon zdravice počeli su s predjelom - tortiljama punjenima šunkom i sirom uz umak. Volim ljuto, ali ovo mi je ipak bilo previše", komentirala je Barbara, koja je tražila recept. Miri je također bilo ljuto, no ne i Silviji koja je rekla: Sve je bilo jako ukusno i fino, pikantno, što volim."

Melisa Muratović

Za glavno jelo Melisa je poslužila mesnu roladu punjenu gljivama uz pečeni krumpir i šopsku salatu. Volim ljuto, glavno bilo je pikantno i pasalo mi je to, ali nije mi odgovaralo što je rolada bila suha", rekla je Silvija i naposljetku pojela samo krumpir. Barbari je sve bilo fino, a Irena je rekla: Meso je bilo jako mekano, samo mi je malo bilo slano, ali sve drugo bilo je odlično!

Melisa Muratović

Čini se da Silvija nije bila previše zadovoljna Melisinom večerom tako da je za desert odmah komentirala kako je preobilan. A i po teksturi mi to nije odgovaralo. Ne volim baš kremaste deserte", dodala je. Okus deserta bio je odličan. Zasitan je jako, ali bio je fino", rekla je Barbara, a Irena dodala: Jako fina kombinacija sastojaka."

Melisa Muratović

Nakon večere goste je na zabavljao pjevač Denis Kovač i svima se to svidjelo. Uslijedilo je ocjenjivanje, a Miroslav je već standardno dao desetku i pohvalio domaćicu rekavši da mu je sve bilo odlično. Barbara se odlučila za ocjenu devet jer joj je predjelo bilo previše ljuto, Irena je dala sedmicu jer su joj jela bila pikantna, baš kao i Silvija koja je rekla: Predjelo mi se sviđalo, a glavno jelo i desert nisu mi odgovarali - ne volim kremaste kolače, a u glavnom jelu meso je bilo presuho."

Melisa Muratović

Sutra kuha Miroslav, a što će jedini muški kandidat ovoga tjedna pripremiti svojim gošćama - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.